Gegevens wijzigen

Is je bedrijfsnaam gewijzigd of wil je het contract bij Voys overzetten naar een ander bedrijf? Dat kan! Vul hieronder alle gegevens in, zodat we je verzoek kunnen verwerken.

Tekenbevoegdheid

Let op: vanwege juridische redenen is het belangrijk dat diegene die tekenbevoegd is en destijds de offerte heeft ondertekend, onderstaand formulier invult.

In het geval van een bedrijfsovername vragen we om een ingevuld formulier op naam van de oude tekenbevoegde én een ingevuld formulier op naam van de nieuwe tekenbevoegde.

Let op

Geef je een adreswijziging door binnen hetzelfde netnummergebied (bijvoorbeeld een verhuizing binnen Groningen, netnummergebied 050) dan verandert er niets aan je telefoonnummer. Deze kun je gewoon behouden. Wijzigt je adres naar een regio waar een ander netnummer geldt (bijvoorbeeld een verhuizing van Groningen (050) naar Leeuwarden (058)) dan dien je er rekening mee te houden dat je je telefoonnummer wat je bij ons hebt niet kunt behouden. Een telefoonnummer dient volgens de Telecommunicatiewet namelijk een geografische binding met jouw netnummergebied te hebben. Heb je hier vragen over, neem dan gerust even contact met ons op.

Verwerking

Normaal gesproken verwerken wij de wijziging binnen vijf werkdagen. Hiervan ontvang je via het opgegeven e-mailadres een bevestiging waarna je de gegevens als gewijzigd mag beschouwen. Heb je nog verdere vragen? Bel ons dan op 050 700 9900.

 

  • Oude bedrijfsgegevens

  • Nieuwe bedrijfsgegevens

  • Bedrijf zoeken

  • Max. bestandsgrootte: 15 MB.

    Voor het overzetten van de overeenkomst op een andere bedrijfsnaam is het meesturen van een KVK-uittreksel verplicht.

  • DD dash MM dash JJJJ