Bellen via het internet voor de slimste bedrijven van NL

Met een zakelijk vast telefoonnummer in combinatie met onze online telefoniecentrale is jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten.
Via een vast toestel, je smartphone, of via de browser.

Meld je direct aan

Meer dan 200 werkplekken? Bekijk grootzakelijk

De beste techniek + uitmuntende service = de gelukkigste klanten

 • 15 jaar blije klanten

  We vragen iedere klant een review achter te laten. Duizenden hebben dit gedaan. Lees ze allemaal.

 • Je kent ons van

 • Onze klanten

  Met 53400 bellers die Voys gebruiken waarvan 2610 nieuwe bellers in de laatste maand voelen we ons als een grote familie.

Overal bereikbaar op je vaste zakelijke telefoonnummer via je eigen online telefoniecentrale

Ook thuis, onderweg en in het buitenland ben je gewoon bereikbaar op je vaste bedrijfsnummer. Daarmee is je ‘vaste’ nummer heel flexibel geworden!

Dit is Voys

Radicaal de telecomwereld veranderen

Zorgen dat jouw bedrijf kan bellen en bereikbaar is voor jouw klanten. Dat is wat Voys doet, maar dan op een unieke manier.

 • Over Voys

  Radicaal de telecomwereld veranderen bleek niet onze enige impact op de wereld. Al 14 jaar bewijst ons managementloze organisatiemodel dat gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten.

 • Dit beloven we je

  We beloven je optimale bereikbaarheid voor jouw klanten en fantastische support, maar dat is niet het enige. We maken zes afspraken met je waar je ons altijd aan mag houden.

 • Team

  Ondertussen staan meer dan 50 collega’s in drie landen elke dag voor je klaar. Hier ontmoet je ze allemaal met een persoonlijk verhaal. (Pssst, we zijn altijd op zoek naar fantastische versterking)

Meer weten?

Klaar voor telefonie met vrijheid?

Benieuwd naar de diensten van Voys? Wij denken graag mee over de beste telefonie voor jouw organisatie. We zijn dol op bellen en zijn bereikbaar op 050 700 9900.

MKB en ZZP Grootzakelijk