Er is momenteel geen storing

Geen storing en toch problemen met je telefonie?

 • Wellicht kan dit je helpen?

  Dit zijn de mogelijke oorzaken:

  • Een storing bij je internetprovider. Kijk op de website van je eigen provider of er bekende problemen zijn.
  • Een storing in je netwerk. Dit kan bijvoorbeeld een router of switch zijn die niet naar behoren werkt. Neem contact op met je netwerkbeheerder als je vermoedt dat het probleem aan je netwerk ligt.

  Blijf je problemen houden?

 • Mijn telefoons werken niet meer

  Als je telefoons niet meer werken, probeer dan eerst het volgende:

  Reset je router

  Haal 10 seconden het stroom van je router. Je internetverbinding ververst zich en je toestellen gaan zich opnieuw registreren. Dit lost heel veel problemen heel snel op.

  Reset je toestel

  Is het nog niet opgelost? Haal dan vervolgens 10 seconden het stroom van je toestel. Wacht 10 seconden en sluit je toestel weer aan. In het geval van een draadloze handset, haal dan het stroom van het basisstation.

  No luck? We helpen graag!

  Lukt het zo nog niet, kijk dan eens in onze handleidingen, of zoek in de veelgestelde vragen. Kom je er dan nog niet uit? Neem dan contact met ons op. We krijgen het zeker weer aan de praat voor je.

 • Doorschakelen naar mobiel of de Voys app

  Werkt je internet op kantoor of thuis niet? We hebben een snelle oplossing om toch bereikbaar te blijven.

  • Schakel je telefoonnummer door naar je mobiele telefoonnummer. Dit stel je heel makkelijk zelf in.
  • Gebruik de Voys 4G app. Hierop ben je gewoon bereikbaar op je zakelijke nummer en kun je ook uitgaand bellen via je account bij Voys.
 • Hulp

  voor Freedom en telefoons

 • Contact

  we helpen je graag

Opgeloste storingen

We zetten alles op alles om storingen te voorkomen. Zo is ons netwerk volledig redundant uitgevoerd. Toch hebben we heel af en toe een storing. Heel soms ligt het probleem in ons eigen netwerk, maar meestal bij een leverancier, een internetknooppunt of een andere provider. Jammer genoeg kunnen we daar niets aan doen, behalve er open over zijn. Daarom houden we een overzicht bij met de opgeloste storingen van de afgelopen tijd.

Sms ontvangen tijdens storingen

Wil je tijdens storingen meteen op de hoogte worden gebracht? Meld je dan aan voor onze storingsberichtendienst. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een sms op je mobiele telefoonnummer.