Hartverwarmende corona-initiatieven

auteursafbeelding
Arnoud
26 maart 2020 Clock 1 min
Image placeholder

Mensen die eenzaam zijn met elkaar en anderen in contact brengen, en studenten die boodschappen doen voor ouderen uit de buurt: de hartverwarmende initiatieven schieten de grond uit. Wij ontvingen de afgelopen weken verschillende berichten met het verzoek of we kunnen helpen bij zulke initiatieven.

Bij zulke initiatieven kijken we graag hoe we kunnen helpen. Stel, een buurthuis wil een telefoonnummer waar ouderen uit de buurt naartoe kunnen bellen om gewoon even een praatje te maken. In zo’n geval leveren wij een gratis telefoonnummer om heen te bellen. Belt er iemand naar het nummer? Dan schakelt ons systeem de oproep door naar de mobiele of vaste telefoon van iemand van het buurthuis.

De doorschakeling vanaf het Voys-telefoonnummer kan naar verschillende mobiele en/of vaste nummers. Zo zijn meerdere mensen bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer. Het voordeel hiervan is dat zij hun persoonlijke nummer niet met de buitenwereld hoeven te delen.

Ouderen bellen vaak liever naar een vast, lokaal nummer, dan naar een mobiel nummer. Zo’n vast nummer hebben veel mensen niet meer, of ze willen het liever niet openbaar maken. Dat nummer leveren wij dus.

De kosten voor het nummer en de doorschakelingen zijn voor ons, omdat we zulke hartverwarmende initiatieven graag steunen.

Wat houdt het precies in?

Wij leveren een telefoonnummer en zorgen ervoor dat inkomende belletjes naar de juiste nummers worden doorgeschakeld.

Alles op een rijtje:

  • Voys levert 1 telefoonnummer, vanaf waar meerdere doorschakelingen mogelijk zijn
  • Alleen inkomende oproepen zijn mogelijk, uitbellen met het nummer werkt niet
  • Het telefoonnummer kan binnen een dag actief zijn
  • Het telefoonnummer werkt in ieder geval tot 1 juni, tegen die tijd kijken we hoe de situatie dan is
  • Wij nemen de kosten voor onze rekening

Denk je nu: dit past goed bij mijn initiatief of bij dat van iemand die ik ken? Neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt me bereiken via arnoud.oosten@voys.nl of 050 7009958. Ik help je graag verder.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 19 februari 2024

Zo maak je van jouw organisatie de ultieme werkomgeving

Van 30 januari 2024

Telecomprovider Voys neemt Source2Cloud Services over