Idea, Invest, Initiate: i3event Groningen

auteursafbeelding
Joris
5 november 2013 Clock 1 min
Image placeholder

Heb jij een idee? Een plan? Wil jij graag een bedrijf starten, maar ontbreekt het je aan de financiële middelen? Dan is i3event hét evenement om je dromen te realiseren! Werk je idee uit, stuur het in en wie weet is er een investeerder die heil ziet in jouw concept!

i3event-logo-groot

Wat is i3event?

i3event is een evenement voor startende én bestaande Groninger ondernemers met innovatieve ideeën. Het kan gaan om een compleet nieuwe onderneming of een nieuwe tak binnen een bestaande onderneming: zolang het idee maar marktwaarde en groeipotentie heeft voor de regio Groningen.

Waar moet mijn idee aan voldoen?

i3event selecteert de deel­nemers aan de hand van de ingestuurde voorstellen. Ondernemers met een innovatief, kansrijk idee én een duidelijke financieringsvraag gaan door naar de volgende ronde. Zij krijgen de kans om direct van start te gaan met de uitvoering van het idee. Maar ook als er niet direct een match is met één van de investeerders, krijg je begeleiding bij de verdere ontwikkeling van je bedrijfsplan.

Wat zijn de regels?

  • Het ingebrachte plan is haalbaar en uitvoerbaar.
  • Er is een duidelijke financieringsvraag.
  • Het plan leidt tot nieuwe business.
  • Je komt uit de regio Groningen.

Meer weten?

Op i3event.nl lees je meer over het evenement. Deelnemers kunnen zich tot en met 1 december 2013 inschrijven en hun idee indienen.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 29 november 2017

48% van de wereldbevolking heeft geen toegang tot internet: dat gaan we veranderen

Van 28 augustus 2017

Op weg naar app only bellen