Kom langs bij Voys Telecom

author image
Joris 23 mei 2013 0 min
Image placeholder

Voys organiseert een Dagje Verbinding

Lijkt het je leuk om eens een kijkje te nemen in onze telecomkeuken? Meld je dan aan voor een Dagje Verbinding met Voys! Op deze dag vertellen we waar we zoal mee bezig zijn en wat onze plannen voor de toekomst zijn.

Ook laten we je alle mogelijkheden van onze gloednieuwe online beheeromgeving zien, zodat je steeds het optimale uit je telecomoplossing haalt. Afsluitend kun je een praatje maken met de collega’s van Voys en gezellig een broodje met ons mee-eten!

    • Waar? Mediacentrale Groningen
    • Wanneer? 31 mei 2013
    • Hoe laat? Van 10:00 uur tot 13:00 uur
Programma

Zien we je 31 mei?

Lijkt het je leuk om erbij te zijn? Er zijn nog een paar plekken over! Meld je snel aan via deze link en we zien jou 31 mei a.s. in de Mediacentrale.

Heb je vragen of wil je meer weten? Je kunt ons altijd bellen op nummer 050-7009999.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 mei 2023

Betekenisvol ondernemen: het hart van je organisatie tot leven brengen

Van 7 maart 2023

Telecomprovider Voys neemt Call-In-One over

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!