Long distance call krijgt nieuwe dimensie

author image
Mark Vletter 3 december 2009 0 min
Image placeholder

Een lang gesprek

400 km boven de aarde – ‘Dit is Houston Space Control. Stand-by voor contact met het ISS. Oké, u bent verbonden.’ In de verte, door een krakerige telefoonlijn met zeker twee seconden vertraging, hoor ik een stem. ‘Hallo, je spreekt met Frank vanuit het internationale ruimtestation ISS.’ Ongelooflijk! Ik heb een interview met de Belgische ESA-astronaut Frank De Winne, terwijl hij met 28.000 kilometer per uur door de ruimte raast…

Sander Koenen

Dit zijn de eerste zinnen die Journalist Sander Koenen gebruikt in zijn artikel voor National Geographic Magazine. Meer over het interview lees je op zijn weblog.

Het gesprek wat Sander gevoerd heeft is in technisch opzicht “het langste gesprek” dat tot nu toe gevoerd is via onze systemen en we verwachten dat dit record niet snel verbroken zal worden!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 27 oktober 2021

5 redenen waarom cloud telefonie een must is voor ondernemers

Van 25 augustus 2021

Uit welke regio komt een 088- netnummer of 085-nummer?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!