Over Gerlof

author image
Mark Vletter 11 oktober 2011 0 min
Image placeholder

Gerlof BosveldOp 5 april 2011 is Gerlof Bosveld op 48-jarige leeftijd overleden. Gerlof was in de tijd dat Voys onderdeel was van TNO verantwoordelijk voor Voys en heeft ons in 2006 het vertrouwen gegeven om het bedrijf buiten TNO verder te laten groeien.

Daarna was er eens in de zoveel tijd het “hoe gaat het nu” en “we gaan koffie doen” belletje. Hij vond het leuk om te horen hoe Voys gegroeid was en wat onze plannen waren.

Gerlof “Always Late” Bosveld werd na onze spin-off Managing Director bij TNO en was “Proud manager of 400 weird ICT professionals”, zoals hij dat zelf mooi omschreef.

In augustus van dit jaar, werd ons laatste stukje techniek uit de TNO tijd uitgefaseerd en in mijn telefoon vond ik het nummer van Gerlof. Ik had het graag gebruikt om hem nogmaals te bedanken voor zijn geloof in Voys.

Ik wens, namens Voys en iedereen die hier nu werkt, zijn vrouw, kinderen en familie kracht en troost toe.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 13 september 2023

Alleen maar strategen: zo maak je samen een strategie

Van 3 augustus 2023

Zo pakken we Product Development aan bij Voys

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech