Pacman at work

author image
Nynke Klein Horsman 20 februari 2017 0 min
Image placeholder

Je opent de doos, je haalt het toestel eruit en sluit hem aan op je netwerk. De stekker gaat in het stopcontact. Het toestel licht op: groene lampjes. Je bent bereikbaar.

Wij vinden het heel belangrijk  dat onze klanten gebruiksgemak ervaren. Daarom configureren wij alle toestellen die wij leveren. Dit betekent dat je als klant niet meer je toestel hoeft in te stellen met allerlei ingewikkelde gegevens. Je telefoon werkt direct als je hem aansluit op je internetverbinding, omdat wij de instellingen speciaal voor jou er al ingezet hebben.

Samen met een paar collega’s ben ik Pacman bij Voys. Wij zijn verantwoordelijk voor het instellen van de toestellen en het versturen daarvan (in een pakje, vandaar Pacman). Binnen twee werkdagen ligt er een werkend toestel bij jou op de deurmat.

Hier laat ik je zien hoe een Pacmanklus er in de praktijk uitziet.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 mei 2023

Betekenisvol ondernemen: het hart van je organisatie tot leven brengen

Van 7 maart 2023

Telecomprovider Voys neemt Call-In-One over

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!