Van BBQ tot Hawaiian vakantiemelding: het is zomer!

auteursafbeelding
Joris
1 juli 2015 Clock 2 min

Het is zomer! Dat betekent dat het het iedere dag rokjesdag is en er geen avond voorbij kan gaan zonder ergens in de buurt een vleugje barbecue te ruiken. Oke, de wens is wel een beetje de vader van de gedachte, maar zeg nou zelf: wie wordt niet wild van die gedachte?! En als Nederlanders wild worden, dek je dan maar. Avontuurlijke (en minder avontuurlijke) vakanties, tripjes en uitjes worden georganiseerd. We gaan eropuit!

Vakantiemelding

Heb jij vakantieplannen? Dan heb je vast een checklist van zaken die je voor je vakantie geregeld wilt hebben. Vergeet daar niet het instellen van je ‘vakantiebelplan’ aan toe te voegen. Haal jezelf uit de belgroepen of zorg ervoor dat je nummer staat doorgeschakeld naar bijvoorbeeld je mobiel. Hoe je dat doet, lees je bij de veelgestelde vragen op onze website.

Ben je tijdens je vakantie helemaal niet bereikbaar voor je klanten? Vergeet ook in dat geval niet je belplan aan te passen en een vakantiemelding als voicemail in te spreken. Dat regel je heel gemakkelijk in freedom.voys.nl, door een zelf opgenomen geluidsbestand als voicemail toe te voegen. In dat geluidsbestand vertel je dat je gesloten bent in verband met je vakantie en kun je bijvoorbeeld aangeven vanaf welke datum je weer bereikbaar bent voor je klanten. In deze handleiding leggen we precies uit hoe je dat doet.

Gratis melding voor jou!

Geen inspiratie voor een vakantiemelding of vind je het fatsoenlijk inspreken van een normale voicemail al vreselijk moeilijk? Als leuke opstart van je vakantie hebben we twee vakantiemeldingen voor je ingesproken die je gratis en voor niets kunt toevoegen als voicemail: de zomerse Hawaii melding hierboven en een normale vakantiemelding*. Liever een customized melding? Collega Nadine spreekt met veel liefde een voicemail voor je in (€22,- per melding)!

*Klik met je rechtermuisknop op één van de meldingen en sla het bestand op je computer op. Je kunt het bestand vervolgens als voicemail invoegen in je belplan. 

voys edwinvandegraaf fotografie-29

Openingstijden

Ben je tijdens je vakantie afwisselend bereikbaar voor je klanten, dan is de module Openingstijden een waardevolle aanvulling op je belplan. Hiermee kun je namelijk precies instellen op welke dagen en uren je bereikbaar bent en wanneer bellers je voicemail te horen krijgen. De module Openingstijden kun je helemaal zelf instellen in freedom.voys.nl. We hebben ook voor deze module een handige handleiding, inclusief instructiefilmpjes.

Kom je er toch niet helemaal uit, dan staan de belhamels van Voys zowel voor als tijdens jouw vakantie voor je klaar om je te helpen.

Fijne vakantie!
De Belhamels van Voys

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Een man met een glimlach staat aan een verstelbaar bureau in een licht en modern kantoor. Hij draagt een mosterdkleurige trui en een koptelefoon met microfoon. Achter hem zitten collega's geconcentreerd achter hun computerschermen. Het kantoor is voorzien van grote ramen waardoor natuurlijk daglicht binnenstroomt en is aangekleed met levendige kamerplanten, wat een frisse uitstraling geeft aan de werkruimte.

Van 23 april 2024

Combineer Voys Reach en Voys Pulse: zo creëer je de beste klantervaring

Van 19 maart 2024

Efficiënter bellen met Call control – beter klantcontact in minder tijd