Versterking aan het front

auteursafbeelding
Joris
27 februari 2015 Clock 3 min

Het was (lees = is) onrustig op het hoofdkwartier van Voys deze maand. Nu staat de telefoon wel vaker roodgloeiend en is het altijd gezellig druk tussen de belhamels; we hebben deze maand te maken met een uitzonderlijke (leuke!) situatie. Tromgeroffel.. nog niet eerder in de geschiedenis van Voys hebben we zoveel nieuwe collega’s mogen verwelkomen in één maand.

Met wie hebben we het genoegen?

Onze Bob hoort inmiddels al bij het interieur maar is daarom zeker niet minder welkom. Deze pionier van het team klantgeluk heeft zelfs al versterking gevonden in de altijd vrolijke Harriet en Nienke. Team advies is erg blij met de komst van Floor. Om al deze nieuwe collega’s van veel mooie klanten en werkzaamheden te voorzien mag ik me storten op de online zichtbaarheid en bekendheid van Voys. Last but not least, Lisanne mag zich vervolgens gaan bemoeien met alle personeelszaken rondom deze nieuwe collega’s en al onze toekomstige collega’s.

Onderzoek(er) Gijs

Alsof vijf nieuwe collega’s nog niet genoeg is hebben we als kers op de taart nog onze Gijs. Gijs gaat onderzoeken hoe wij de groei van ons bedrijf kunnen versnellen, zodat we meer bedrijven kunnen bevrijden! Door met een deel van onze gelukkige klanten in gesprek te gaan hoopt hij nieuwe inzichten te vinden waarmee we dat kunnen realiseren. O ja, hij schrijft hier ook nog een scriptie over.

nieuwe mensen

vlnr: Gijs, Annemieke, Floor, Harriet en Bob.

De nieuwe belhamels aan het woord

Tijd om onze nieuwe collega’s even stevig aan de tand te voelen over hun eerste belevenissen. We hebben drie belangrijke levensvragen opgesteld waardoor we elkaar wat beter gaan leren kennen. Daar gaan we! Leg eens uit wat je moet doen als een klant een SIP-analyse moet doen met een dubbele proxy die niet registreert op een high availability platform? Ha nee, gekheid!

  • Vertel! Wat is je het meest bijgebleven van de afgelopen maand?
  • Wat vind je van je collega tegenover je?
  • Vertel je beste grap!

Harriet

Alweer een maand? Time flies when you’re having fun! Harriet heeft het genoegen om tegenover Dick te zitten. Dick heeft enorm lange benen die tot ver onder haar bureau komen, gelukkig is onze Harriet niet zo groot en past dat juist heel goed tegenover elkaar.

Bob

Bob heeft zich met name verwonderd over de snelheid van de dagen en weken. Een week voelt als een dag en een maand als een week. Zijn overbuurvrouw Sanne schijnt af en toe spontaan te gaan zingen waardoor Bob vaak de tweede stem inzet. Oke, dat is misschien niet helemaal waar, wel wordt hij er erg vrolijk van.

Floor

Floor is met name te spreken over het vertrouwen wat er vanaf het eerste moment werd gegeven. Haar buur Jorg is haar redder in nood bij technische vragen van klanten. Jorg zijn beeldscherm staat nogal hoog ingesteld dus de kans dat Floor tegen zichzelf praat terwijl Jorg op de step heen en weer scheurt is ook een mogelijkheid. Daarnaast geeft ze spontaan aan om een appeltaart te bakken voor de innerlijke mens van haar collega’s. Mwoah, dat is niet gek!

Lisanne

Lisanne is niet helemaal nieuw bij Voys. Na het afronden van haar stage bij Voys had ze twee weken vakantie. Tijdens de vakantie miste ze de gezelligheid en kwam het besef-momentje: mijn collega’s zijn leuk! Tom en Giel zijn haar buurmannen en beide schijnen erg behulpzaam, relaxt en goedgemutst te zijn. Samen met Chantal gaat zij zich ervoor inzetten om leuke mogelijkheden te creëren voor alle unieke talenten die Voys rijk is.

Nienke

Nienke is helemaal verrast dat ze hier nog maar een maandje zit. Het voelt alsof ze hier al tijden kind aan huis is. Haar buuf Miranda is goed met lijm (ja dat was echt het antwoord) en is vrolijk en behulpzaam. Nienke zegt zelf a-technisch te zijn, wij weten inmiddels wel beter. De high-tech vragen van onze klanten weet ze al prima te beantwoorden.

Annemieke

Het is inspirerend om te zien hoe iedereen zijn/haar rol uitvoert alsof iedereen een stukje eigenaar is van Voys. Mijn overbuurvrouw Anniek kan ontzettend leuke teksten schrijven en heeft een mooie aanstekelijke lach. Ik ben tot op heden nog geen vrienden geworden met de koffiemachine. Het lijkt er op alsof deze ‘toevallig’ altijd een onderhoudsmelding of een overschot aan koffieresten aangeeft wanneer ik in aantocht ben, merkwaardig.

De grap van de dag

Op deze vraag kwamen de meest uiteenlopende grappen en grollen. Ook hebben we het excuus ‘ik kan grappen niet onthouden’ tot ‘rara wat is het’ grappen voorbij horen komen. Hier moeten we duidelijk nog even op oefenen.

Het bleef nog lang onrustig op het Voys HQ…

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 22 mei 2024

Bliksemstage bij Voys: Zo maken we kinderen enthousiast over tech  

Van 29 april 2024

Eerste plaats in Emerce 100: Voys beste zakelijke telefonieaanbieder van Nederland