Voys en Devhouse Spindle gaan verder als Voys

auteursafbeelding
Maya van der Schuit
3 januari 2023 Clock 2 min

Dit stuk is verspreid als persbericht.

Telecomprovider Voys en softwarebedrijf Devhouse Spindle bundelen de krachten en gaan verder als Voys. De organisaties willen samen meer impact maken en werken sinds december 2022 vanuit één kantoor.

Logische volgende stap

Het voormalige Devhouse Spindle bestaat uit developers en bouwt en onderhoudt het cloud-telefonieplatform waarmee de klanten van Voys bellen. Mark Vletter, oprichter van beide bedrijven waar gezamenlijk zo’n 140 mensen werken, legt uit: “Voys en Devhouse Spindle zijn in de afgelopen jaren naar elkaar toe gegroeid. We delen inmiddels onze strategie, de systemen en de tools waarmee we werken. De samenvoeging is daarom een logische volgende stap.”

Klantbelofte en meer impact

Vletter vertelt verder: “Eén van de afspraken die wij met Voys-klanten maken is: we ontwikkelen onze diensten voor en met onze klanten. Door de samenvoeging komt feedback van klanten nog sneller bij de ontwikkelaars van het telefonieplatform terecht.”

Voys is een betekenisvolle organisatie. “Dat houdt in dat we aandacht hebben voor de impact die we hebben op het milieu en de maatschappij”, licht Vletter toe. “Het doel dat we nastreven is het dichten van de digitale kloof om zo meer mensen toegang te geven tot internet. Dat doen we met onze stichting 48percent.org.”

Samen in één kantoor

Vorige maand zijn de twee bedrijven bij elkaar ingetrokken. Vletter: “In de afgelopen twee jaren zijn we overgestapt op hybride werken. Het maakt niet uit waar onze collega’s werken: op kantoor, vanuit huis, in een koffietentje of aan de andere kant van de wereld. Het resultaat van deze werkwijze is dat we bijna nooit met z’n allen op kantoor zijn, daarom zijn twee kantoorruimtes te groot geworden.”

Voys bevindt zich nog steeds in bedrijfsverzamelpand Het Kwadraat in Groningen, maar niet meer op de tweede verdieping. Voys houdt nu kantoor op de begane grond, in de ruimte waar voorheen Devhouse Spindle zat. Het nieuwe kantoor is ingericht als flexibele werkplek en is een ontmoetingsplaats voor alle collega’s.

Voys Festival in maart

Voys laat de samenvoeging niet onopgemerkt voorbij gaan. “We vinden het belangrijk om stil te staan bij de mooie dingen”, zegt Vletter. “Daarom organiseren we binnenkort het Voys Festival voor samenwerkingspartners en collega’s. Het is een moment om terug te blikken en vooruit te kijken, dat doen we graag samen tijdens een goed feest!”

Verder lezen?

  • Op de website van Devhouse Spindle vind je dit verhaal waarin de organisatie de samenvoeging toelicht en terugblikt op de afgelopen acht jaren.
  • Op de website van 48percent.org vind je meer informatie over het mooie werk dat de stichting doet.
  • Op onze website ontdek je waarom Voys een betekenisvolle organisatie is.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 29 april 2024

Eerste plaats in Emerce 100: Voys beste zakelijke telefonieaanbieder van Nederland

Van 25 oktober 2023

Telecomprovider Voys bestormt MT1000-lijst voor beste zakelijke dienstverleners van Nederland