Voys gesloten op 5 mei

author image
Joris 2 mei 2014 0 min
Image placeholder

5 mei viert Nederland de vrijheid. We vieren dat we in Nederland leven, een land zonder oorlog en onderdrukking. We vieren dat we in 1945 bevrijd zijn van de Duitse bezetting. En we denken aan al die landen en mensen voor wie deze vrijheid niet zo vanzelfsprekend is.

Voys hecht veel waarde aan vrijheid. Vrijheid is een groot goed en behoort toe aan zowel de offline als de online wereld. In 2012 schreef collega Mark hier een artikel over.

Maandag 5 mei viert Voys met haar collega’s de vrijheid. Dat doen we met elkaar in de vorm van een leerzame en leuke activiteit. Daar willen we graag alle collega’s bij hebben, dus ook de mensen die jou (telefonisch) adviseren en ondersteunen. Om die reden zijn we 5 mei gesloten.

6 mei zijn we weer aanwezig op ons Voys kantoor. Vragen van klanten en offerte-aanvragen worden op dinsdag dan ook weer behandeld.

Namens het hele team van Voys een hele fijne 5-mei viering toegewenst!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 mei 2023

Betekenisvol ondernemen: het hart van je organisatie tot leven brengen

Van 7 maart 2023

Telecomprovider Voys neemt Call-In-One over

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!