Voys snelstgroeiende zakelijke telecom provider

auteursafbeelding
Joris
11 december 2013 Clock 2 min
Image placeholder

En een 31ste plek in de top 100 van snelstgroeiende bedrijven!

Nog geen drie weken geleden mocht Voys de Gouden Gazellen in ontvangst nemen, dé prijs van het Financieel Dagblad waarmee we het snelstgroeiende bedrijf van de provincie Groningen werden. Gisteren was een delegatie van Voys aanwezig bij de tiende landelijke finale van de FD Gazellen Awards. Voys eindigde daar op een 31ste plek in de top 100 van snelste groeiers van Nederland. Een plek om trots op te zijn, want daarmee werden we ook direct de snelstgroeiende telecomprovider van Nederland!

gazellen

Een koninklijk ontvangst in Den Haag

Echte VIP’s

Rond 16.00 uur vertrokken we met drie man en één vrouw sterk naar de prachtige Koninklijke Stadsschouwburg in Den Haag. Daar wachtte ons een professioneel ontvangst en werden we als echte VIP’s onthaald op een rode loper. Eenmaal op die rode loper, werden we direct vastgelegd op de gevoelige plaat. Opgelucht dat we de moeite hadden genomen om ons feestelijk te kleden, poseerden we welwillend voor de fotograaf. Aan werkelijk alles was gedacht door de organisatie van de FD Gazellen Awards. Na het poseren werd ons direct een koninklijk soepje aangeboden. Geen overbodige luxe, gezien de lange heenreis en het twee uur durende programma dat we voor de boeg hadden!

35% vrouw, 65% man

Het beloofde direct al een interactieve avond te worden; de vrolijke presentatoren trapten af met een paar simpele vragen. “Bent u man of vrouw?” Hoewel niet heel verrassend waren de vrouwen in de minderheid, evenals de personen onder de 35. De vragen werden serieuzer naarmate de avond vorderde: “Kiest de ondernemer voor zijn eerste intuïtie of vaak voor de overdachte mening?” “Is het succes van de ondernemer te danken aan zijn eigen krachten of aan de omstandigheden?” “Ben je bescheiden over je eigen succes of schreeuw je het van de daken?” Interessante vragen waarover gediscussieerd werd door drie succesvolle ondernemers.

Voys in de top 3 Internationalisering

Om dit verhaal weer op onszelf te betrekken: we waren niet voor niets in Den Haag. Genomineerd in de categorie ‘Internationalisering’, maakten we kans om nogmaals een FD Gazellen Award in ontvangst te nemen. Reden hiervoor volgens de jury; een duidelijke visie en een grote ambitie. Daarnaast heeft Voys veel klanten die vanuit het buitenland opereren en we genereren daarmee veel inkomsten uit het buitenland. Hierdoor zijn we dus direct en indirect erg actief op het gebied van internationalisering. De eerste plek voor deze prijs ging naar Genexis en we feliciteren hen met deze overwinning!

De avond is afgesloten met een heerlijk ‘walking diner’ en uiteraard met wat drankjes. Rond half 3 lag iedereen weer in bed en kon de korte ‘nachtrust’ beginnen. Wat was het weer een mooie avond voor Voys en wat weer een prachtige waardering voor ons bedrijf!

Gefeliciteerd!

Namens alle collega’s van Voys feliciteren we de winnaar van de landelijke FD Gazelle, Arends Techniek uit het Drentse Tweede Exloërmond, met hun geweldige prestatie en wensen hen veel succes in het komende jaar!

Op zoek naar een telecomprovider voor IT- en ICT-bedrijven?

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 19 februari 2024

Zo maak je van jouw organisatie de ultieme werkomgeving

Van 30 januari 2024

Telecomprovider Voys neemt Source2Cloud Services over