Voys sponsort Tour for Life 2012

auteursafbeelding
Mark Vletter
27 augustus 2012 Clock 1 min
Image placeholder

Fietsen voor het goede doel

De Tour For Life 2012 staat op het punt van beginnen! Vrijdagochtend reizen we af naar het Italiaanse Bardonecchia, startplaats van de Tour For Life. Dan is het nog even acclimatiseren en zondag 26 augustus mogen we dan eindelijk los. Voor het eggie. Dan weten we waar we alle kilometers voor hebben gemaakt.

Het wordt geweldig

We zijn allemaal wat zenuwachtig. Dit is waar het eigenlijk echt om gaat; het fietsen zelf. Dit is de test. “Heb ik genoeg getraind, is mijn fiets in orde, zal ik veel afzien of niet?” Allemaal vragen die tussen 26 augustus en 2 september gedurende de 1254 kilometer lange tocht worden beantwoord. Één ding is zeker: het wordt geweldig.

Het doel

Maar de Tour For Life draait niet om de fietser zelf. Er zijn mensen die veel meer lijden dan wij in deze 8 dagen zullen doen. Vaak al jaren. Mensen uit conflictgebieden en rampgebieden hebben onze hulp hard nodig. En dat is waar Artsen Zonder Grenzen er in komt. Over de hele wereld worden deze helden ingezet om mensen in nood te helpen. Vaak met gevaar voor eigen leven! Daar is echter veel geld voor nodig. Precies met dat doel, geld voor Artsen Zonder Grenzen, is de Tour For Life op poten gezet.

Records

Dit jaar vindt deze voor de 4e keer plaats en er zijn weer records gebroken. Er is namelijk al bijna 1,6 miljoen Euro opgehaald! Mede dankzij Voys Telecom is dat geweldige bedrag tot stand gekomen. Wij zijn er dan ook trots op om Voys op ons shirt te dragen!

Blijf ons volgen

Ons team is live te volgen via Tourforlife.nl en we houden jullie persoonlijk op de hoogte via Twitter.

Met een hele sportieve groet

Sybren, Ronald, Christjan, Joop, Sander, Menno, Remi en Tjeerd

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 november 2020

Zo werkt zelforganisatie #3: Doorgroeien zonder carrièrepad, hoe dan?

Van 16 september 2020

Zo werkt zelforganisatie #2: Werkgeluk, kom maar op met die frustraties