Voys te gast bij Fast Moving Targets

auteursafbeelding

Joris

16 juni 2014 Clock 1 min
Image placeholder

Top Names on Tour komt naar Groningen

De wereld digitaliseert. Snel en ingrijpend. Wat is de impact van de digitalisering op de politiek, op de gezondheidszorg, op het bedrijfsleven? Wat zijn de gevolgen van alle apparaten en mensen die aan elkaar gekoppeld zijn op de wereld waarin wij leven? Dinsdag 17 juni komt Fast Moving Targets – een platform over innovatie op het gebied van media, technologie en communicatie – naar Groningen. Voys is trots deelnemer en sponsor.

Onder het label ‘Top Names On Tour’ interviewen Erwin Blom en Roeland Stekelenburg ondernemers over de impact van digitalisering op de wereld. Dit doen ze op verschillende plekken in Nederland en aankomende dinsdag zijn ze in de oude graanfabriek EMG Faktors in Groningen. Van 14:00 tot 17:00 worden diverse ondernemers geïnterviewd voor een live uitzending (te volgen via Fast Moving Targets). ‘s Avonds gaat de zaal open voor het publiek en staan de ‘Top Names On Stage’, waaronder Rutger van Zuidam (van o.a. Senanga, EAZE, Intobitcoin, Hanzehogeschool Groningen), Jarno Duursma (SMC050), Tjitte Folkertsma (Noordelijke Online Ondernemers, mediaCT), Richard Kastelein en meer!

Wil je meer weten of bij dit evenement aanwezig zijn? Kijk op de website van Fast Moving Targets of meld je dan aan via Meetup Group.

Update

Het interview met collega Mark Vletter is inmiddels ook online terug te vinden.

Ook het interview met Edwin Tiben staat online.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 29 november 2017

48% van de wereldbevolking heeft geen toegang tot internet: dat gaan we veranderen

Van 28 augustus 2017

Op weg naar app only bellen