Voys vrijwilligers gaan voor de Ondernemers Challenge

auteursafbeelding

Team Voys

16 oktober 2017 Clock 1 min

Bij Voys zijn we altijd bezig een iets mooiere wereld te creëren. Dit doen wij door ons in te zetten voor privacy, door leuk werk belangrijk te maken en door een product in de markt te zetten dat vrije communicatie mogelijk maakt. Naast deze bedrijfsgebonden zaken, leek het ons ook goed om echt de handen uit de mouwen te steken om onze directe omgeving wat mooier te maken.

Sinds kort zijn wij –  Zoë en Jonathan – bij Voys verantwoordelijk voor het faciliteren van vrijwilligerswerk. We zijn op zoek gegaan naar een duurzaam project waar Voys zich langere tijd aan kan verbinden. 

Belangrijk bij het uitzoeken van het doel was dat collega’s er ook enthousiast van zouden worden – er moeten immers ook mensen echt heen – en dat het een doel is waar we onze kennis op een makkelijke en speelse manier gebruiken om bij te dragen aan een mooiere wereld. Via Studio Bries kwamen we in aanraking met de Groningse Ondernemers Challenge waar mooie initiatieven met sociale impact in de gemeente Groningen zich konden inschrijven. Op de valreep hebben wij een tof idee bedacht en hebben deze op papier gezet.

Het idee

Wij willen graag jongeren die normaliter niet in aanraking komen met techniek hier op een speelse manier aan laten ‘snuffelen’. Voor dit idee gaan we gastlessen organiseren op basisscholen die hier behoefte aan hebben. Zelf starten we graag in de Groningse wijken: Beijum, Vinkhuizen, Lewenborg en de Oosterparkwijk.

Groningse Ondernemers Challenge

We zijn vanuit de vele initiatieven gekozen om in aanmerking te komen voor een deel van de beschikbare subsidie. Nu dingen we nog mee naar de publieksprijs en daar hebben we jou bij nodig. Zou jij op op ons mooie initiatief willen stemmen?

Stem op Zoë en Jonathan

Natuurlijk houden we je op de hoogte zodra we gaan starten!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 19 februari 2024

Zo maak je van jouw organisatie de ultieme werkomgeving

Van 30 januari 2024

Telecomprovider Voys neemt Source2Cloud Services over