VoysTelecom sponsort Team Juul

auteursafbeelding
Joris
25 april 2013 Clock 1 min

Door Jan Remmelzwaal, Taxi2Airport

Voys Telecom helpt mijn bedrijf Taxi2Airport al jaren door middel van een passende VoIP telefonie oplossing. Op mijn verzoek om me een keer op een andere manier te ondersteunen, namelijk door middel van een sponsoring van Team Juul, werd direct positief gereageerd. Voys Telecom wil graag een bijdrage leveren aan het prachtige initiatief van de acht (amateur) wielrenners die dit jaar de uitdaging van de Alpe d’Huzes aangaan, om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen kanker.

Alpe d'HuZes

Juliëtte Bakkenes

Team Juul verwijst naar Juliëtte Bakkenes, een meisje dat van haar vierde tot haar achtste levensjaar heeft gestreden tegen kanker. Ondanks dat Juliëtte ontzettend dapper en moedig was, overleed ze 28 juni 2007 op achtjarige leeftijd. Kort na het overlijden van Juliëtte is Stichting Juul opgezet: een stichting die geld inzamelt om het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam te ondersteunen ten behoeve van het onderzoek naar en de behandelingen van kinderkanker. Ook willen we, als de financiële middelen dat toelaten, kinderen die woonachtig zijn in de gemeente Katwijk en aan kanker lijden een plezierige dag bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een dagje met het hele gezin naar de Efteling, het bezoeken van een voetbalwedstrijd van één van de clubs uit de Eredivisie of om als VIP naar een wedstrijd van een lokale voetbalclub te gaan.

Stichting Juul

Team Juul

Het doel van team Juul is om per wielerseizoen zoveel mogelijk geld op te halen voor Team Juul. Dit doen we onder andere door het werven van sponsoren en de verkoop van sponsorcertificaten. Ook veilen we wel eens producten of organiseren we (sport)activiteiten.

Per jaar rijden we meerdere wielerrondes, waaronder dit jaar de Joop Zoetemelk Classic en de Amstel Gold Race. Op 5 juni gaan we de uitdaging aan om als team de Alpe d’Huzes te rijden. Elke euro die we “bij elkaar fietsen” gaat direct naar KWF en Stichting Juul (kinderoncologie). Voys Telecom sponsort ons in deze rit en daar zijn we heel blij mee!

Iedere steun is welkom!

Meer informatie over ons team is te vinden via Facebook. Wil je ons ook helpen? Dat kan! Voor zakelijke sponsoring kun je contact met me opnemen via janr@teamjuul.com.nl.

Namens Team Juul bedanken we Voys Telecom voor de sponsoring!!

Help jij ons ook in de strijd tegen kinderkanker?

Jan Remmelzwaal

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 november 2020

Zo werkt zelforganisatie #3: Doorgroeien zonder carrièrepad, hoe dan?

Van 16 september 2020

Zo werkt zelforganisatie #2: Werkgeluk, kom maar op met die frustraties