We zijn jarig!

auteursafbeelding

Joris

1 februari 2016 Clock 2 min

2 februari 2006 is een belangrijke datum in de geschiedenis van Voys. Dit is namelijk het begin van deze geschiedenis. Op 2 februari 2006 schreven we Voys in bij de Kamer van Koophandel.

Jarig

Vandaag is het precies 10 jaar later. We zijn dus jarig. Voys is uitgegroeid tot een bedrijf waar bijna 40 collega’s met veel plezier naar het werk gaan en is er een development-tak afgesplitst waar nog eens bijna 40 mensen werken.

10 jaar voys_1000w

Tien jaar geleden begon Voys met als doel om de telecomwereld op de kop te zetten. De zakelijke telecomwereld van 2006 was niet fraai. Providers gijzelden hun klanten met jarenlange contracten en stilzwijgende verlengingen. De telefooncentrales die ze leverden waren niet gebruiksvriendelijk en niet flexibel. De ondersteuning die deze providers boden was vaak om te janken.

Mooier maken

Voys richtten we op om die wereld mooier te maken. Zo besloten we niet te doen aan contracttermijnen door alle diensten per dag opzegbaar te maken. Onze zakelijke klanten kunnen zelf online alles instellen. Kom je er als klant niet uit, dan bel je niet naar een nummer met ellenlange keuzemenu’s en dito wachtrijen, maar krijg je direct iemand aan de telefoon met verstand van zaken die je graag helpt.

De afgelopen tien jaar hebben we meer dan 7000 bedrijven mogen verwelkomen als klant. Die klanten zijn heel gelukkig bij Voys, want ze gaven ons in meer dan 2000 reviews gemiddeld een 8.8. Dat is het hoogste cijfer ter wereld in de telecombranche!

We zijn er nog niet. Nu zijn ‘mooier’ of ‘op de kop’ niet heel concrete en meetbare termen, maar de telecommarkt is nog niet volledig bevrijd van ellende. Er zijn nog te veel providers die alleen maar denken aan hun aandeelhouders en niet aan hun klanten. Ondertussen zitten wij op ruim 1% marktaandeel en dat is een prachtig begin.

Dank!

Nu is het eerst tijd om deze mijlpaal te vieren. Wij willlen bij deze iedereen heel hartelijk bedanken die we in de afgelopen tien jaar zijn tegengekomen. Dank aan alle trouwe klanten voor het vertrouwen en voor de feedback die we van jullie kregen. Dank aan alle leveranciers en partners voor de mooie samenwerking. Dank aan alle mensen die ons hebben gevolgd de afgelopen jaren en meegedacht hebben over onze manier van organiseren.

Voys handboek: de jubileumeditie

Om onze verjaardag te vieren hebben we een jubileumeditie van ons handboek geschreven. Deze ligt momenteel bij de drukker. Je kunt hem nu al bekijken op voys.nl/boek.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juni 2024

Salarissen bepalen zonder managers: zo doen we dat als zelfsturende organisatie

Van 31 mei 2024

12,5 jaar bij Voys: veel veranderd en toch veel hetzelfde