Welkom in 2018

We hebben de oliebollen en champagne weer achter de kiezen. Nu we massaal de weegschaal vermijden maken we liever de zakelijke balans op. We kijken terug op een fantastisch 2017 en zitten alweer vol plannen voor 2018. 

auteursafbeelding
Joris
3 januari 2018 Clock 4 min

Zo, we hebben de oliebollen en champagne weer achter de kiezen. Nu we massaal de weegschaal vermijden maken we liever de zakelijke balans op. We blikken terug op een fantastisch 2017 en zitten alweer vol plannen voor 2018.

Wat gebeurde er allemaal in 2017?

2017 was een prachtig jaar waarin we elke maand weer een heleboel nieuwe bedrijven gelukkig hebben gemaakt met onze telefonie. Hieronder vertellen we je meer over de prestaties waar we trots op zijn.

Aantal nieuwe klanten

In 2017 hebben we 2420 Nederlandse bedrijven voorzien van een telefonieoplossing op maat. Van deze klanten kregen we in totaal 499 reviews met een gemiddeld cijfer van 8.8!

O ja! We overschreden in 2017 ook de magische grens van 10.000 klanten. Trots is een understatement 😀

Voys One

Afgelopen jaar hebben we ons steeds meer gericht op de grootzakelijke markt. Met succes! Voys One heeft namelijk in 2017 prachtige bedrijven zoals Athleteshop, Any-Lamp, Muizendokter, Hudson’s Bay, Topicus, ABN AMRO en de Gemeente Valkenburg aan de Geul de cloud in geholpen.

Voys België

Onze collega’s in Antwerpen gingen ook als een speer. Collega’s Steven, Eva en Nina hebben in 2017 244 bedrijven voorzien van Voys-telefonie. Dat is een verdubbeling van het aantal klanten!

Voys Zuid-Afrika

Onze collega’s onder de evenaar hebben ook weer een topjaar gehad. Ze hebben weer een flink aantal bedrijven aangesloten op Voys-telefonie.

Net als vorig jaar konden een aantal collega’s het niet laten om een tijdje te gaan flexwerken op het kantoor in Kaapstad. Collega’s Karlien en Lisanne hebben hun ervaring op video vastgelegd.

Nieuwe collega’s

Om ons snel groeiende klantenbestand zo gelukkig mogelijk te houden zijn meer collega’s nodig. Na een zorgvuldig selectieproces hebben we zeven prachtige nieuwe collega’s aangenomen: twee adviseurs, één klantgelukker, één rekenkamerlid en drie spraakmakers. Kijk ze stralen!

We zijn alleen nog niet helemaal compleet… We zoeken nog een Mitel engineer, een adviseur en de fakkeldrager voor onze gloednieuwe stichting 48percent.org.

Niet alleen Voys Nederland is gegroeid: Voys België heeft haar derde collega aangenomen en Voys Zuid-Afrika verwelkomde in 2017 twee nieuwe collega’s!

Mooiste update van 2017

Voys is ontstaan met een droom: het online brengen van de 48 procent van de wereldbevolking die nog geen toegang heeft tot internet. Vorig jaar constateerden we dat de tijd rijp is om de eerste stap te zetten in het verwezenlijken van deze droom. We startten eind 2017 onze zoektocht naar de fakkeldrager die 48percent.org gaat leiden. Dit vinden niet alleen wij tof, we ontvingen ook hele leuke reacties van onder andere Dagblad van het Noorden, RTL, BNR nieuwsradio & SublimeFM.

Wat gaan we uitspoken in 2018?

Tot zover 2017. De eerste dagen van 2018 zitten er alweer op.

Naast het verder ontwikkelen van Freedom en de Voys 4G-App hebben we voor dit jaar nog veel meer toffe dingen op de planning staan. We popelen om hiermee aan de slag te gaan!

Uitbreiding Voys One

Hierboven schreven we al dat onze grootzakelijke tak Voys One goed bezig is met het aansluiten van leuke bedrijven. Om deze explosieve groei te faciliteren zijn we bezig met het uitbreiden van het technische team. De volgende stap is dan om de landsgrenzen te overschreiden met onze grootzakelijke telefonieoplossing. In eerste instantie gaan we een kijkje nemen bij onze zuiderburen. We kunnen hierbij putten uit de ervaring die we hebben opgedaan met Voys België.

Deutschland sucht ein Telekommunikationsanbieter

Onze succesvolle uitbreiding naar België en Zuid-Afrika smaakt naar meer. We zijn momenteel de Duitse markt aan het onderzoeken en zouden het geweldig vinden om daar dé telecomspeler te worden. Supertoll!

Voys Rapport

Vanaf 2018 gaan we elke maand onze statistieken met je delen. Zo hebben we in december 232.988 views gehad op ons YouTube kanaal en hebben jullie in deze maand gepraat als Brugman (om precies te zijn 48.740 uren en 25 minuten). En we hebben nog veel meer mooie leuke statistieken voor je! Bekijk ze in de infographic.

Vletter goes Kaapstad

Over een paar dagen stapt onze collega Mark met z’n vrouw en kinderen in het vliegtuig naar Zuid-Afrika. Het plan is om drie maanden volop te focussen op het schrijven van een boek over zelfsturing en ons prachtige 48percent.org project. Behalve zijn fysieke aanwezigheid merken wij er niets van dat hij straks 13.456 km verderop zit. Mark blijft namelijk gewoon bereikbaar op zijn 050-nummer. Lekker maklik!

We verkassen

1 maart 2018 verhuizen we naar Het Kwadraat. We worden hier buren van onder andere het Dagblad van het Noorden, accountantskantoor De Jong & Laan en de startups van Indietopia en Indiestad. Ook de softwareontwikkelaars van Spindle, die onder andere ons telefonieplatform bouwen, komen in hetzelfde pand te wonen. Voordat het zover is moeten we wel eerst even flink tekeer in onze nieuwe kantoorruimte. We pakken de verbouwing VTwonen-style aan en houden je van elke transformatie op de hoogte via onze sociale kanalen.

De beste wensen

Graag wensen we iedereen het allerbeste voor 2018. We maken er samen weer een geweldig jaar van!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 22 mei 2024

Bliksemstage bij Voys: Zo maken we kinderen enthousiast over tech  

Van 29 april 2024

Eerste plaats in Emerce 100: Voys beste zakelijke telefonieaanbieder van Nederland