Geluidsmeldingen

Inspreken

Als klant van Voys heb je gekozen voor een professionele telefonie-oplossing. Om deze zo goed mogelijk in te stellen, heb je goede geluidsmeldingen nodig. Via je browser of telefoon kun je die zelf opnemen en aan je telefoonnummer koppelen. Vaak zijn deze opnames niet hoog van kwaliteit en daarom kun je dit ook door ons laten doen.

Melding optie A

Onze eigen Linda en Wouter spreken met een vrolijke, frisse stem Nederlandse meldingen in. Dat doen ze snel met semi-professionele apparatuur en de kwaliteit van die meldingen is goed.

Voorbeeldmelding Linda


Voorbeeldmelding Wouter

Melding optie B

Via een gerenommeerde professionele studio. Hier kun je ook kiezen voor een vrouwen- of mannenstem, in het Nederlands, maar ook in bijna elke andere taal. De meldingen zijn hoger van kwaliteit. Onderstaande prijzen zijn alleen van toepassing op Nederlandse meldingen.

Voorbeeldmelding van een vrouwenstem

Voorbeeldmelding van een mannenstem

 

Meldingen aanvragen

Prijzen meldingen inspreken

Eenmalige kosten Prijs per melding
Semi-professioneel Gratis € 22,-
Professioneel € 50,- € 22,-

 Goed om te weten

  • Levertijd: meldingen zijn binnen 5 werkdagen beschikbaar.
  • Voor meldingen in een andere taal dan het Nederlands gelden andere tarieven. Op basis van je aanvraag, sturen we je een prijsvoorstel.
  • Schrijf de melding hieronder volledig uit. Mocht je bedrijfsnaam moeilijk uit te spreken zijn, schrijf het er dan even bij.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech