Mediakit

Wat tof dat je iets met ons merk wil doen

Hé, wat leuk dat je iets met ons merk wil doen! Om je te helpen hebben we hier allerlei teksten, foto’s en logo’s voor je verzameld. Mag je gewoon gebruiken.

Een set van richtlijnen omtrent ons merk vind je in onze Brand manual. Twijfel je over het gebruik van de logo’s of de opmaak? Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Een mailtje naar spraakmakers@voys.nl met daarin een korte omschrijving van wat je van plan bent, is dan handig.

Verder hebben we hier wat Voys-feitjes op een rij gezet en een ‘meest-voorkomende-mediaverzoeken’-overzicht gemaakt.

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust. De Spraakmakers helpen je graag, je bereikt ze via spraakmakers@voys.nl of +31 (0) 50 700 9950.

Assets

Handig en veelgezocht

Van logo’s tot screenshots en foto’s

Logo’s

In alle kleuren en stijlen.

Foto’s

Van de kantoren en collega’s.

Facts

Bij Voys zorgt een team van zo’n 75 collega’s ervoor dat ruim 17.000 bedrijven dagelijks telefonisch bereikbaar zijn. Het bedrijf is actief in 4 landen: Nederland, België, Duitsland en Zuid-Afrika. Voys levert telefoonnummers in meer dan 60 landen.

De zakelijke telecomprovider maakt met geweldige techniek en uitmuntende support – klantcijfer 8,9 & NPS hoger dan 55 – de telecomwereld al ruim 18 jaar een beetje mooier.

Gelukkige klanten adviseren Voys aan anderen: meer dan 35% van de nieuwe klanten komt bij Voys op aanraden van een bestaande klant.

Het gaat er bij Voys organisatorisch anders aan toe dan bij de meeste bedrijven. Het bedrijf werkt zelfsturend volgens het Voys Model, een organisatiemodel zonder managers en functies.

Dit recept zorgt ervoor dat Voys al 18 jaar op rij bij de snelstgroeiende bedrijven van Europa hoort. Legio prijzen staan in de kast, waaronder 9 FD Gazellen en 4 Deloitte Fast50-awards.

Meestgestelde mediavragen