088 nummer aanvragen

Kies voor regio-ongebonden telefoonnummers

Heb je binnen jouw bedrijf veel telefoonnummers nodig, heb je verschillende locaties door het land of veel verschillende afdelingen? Kies dan voor een 088-nummer pakket en ga een 088 nummer aanvragen.

Kies voor regio-ongebonden telefoonnummers

Deze telefoonnummers bestel je vanaf 100 telefoonnummers. De nummers zijn door het hele land te gebruiken; op verschillende kantoren of vestigingen! Heb je dus veel telefoonnummers nodig en wil je niet gebonden zijn aan een regionaal nummer, kies dan voor 088-nummers.

Voordelen 088-nummer

Bekijk en vergelijk onderstaande punten met jouw persoonlijke wensen en behoeften voor de telefonische communicatie van jouw bedrijf.

  • Professionele uitstraling
  • Te gebruiken en te bereiken door het hele land
  • Ook te bereiken vanuit het buitenland
  • Bij verhuizing blijft het nummer hetzelfde
  • Voor elke medewerker of afdeling een rechtstreeks nummer

Gelijk 088 nummers aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk direct wat de kosten zijn.

Offerte aanvragen
Kosten & klant worden

Specificaties van 088-nummers

Bedrijven met meerdere afdelingen en locaties maken vaak gebruik van 088-nummers. Onder andere voor internettelefonie zijn deze nummers goed te gebruiken. Bovendien staan de nummers met elkaar in verbinding en loopt het contact via de eigen online telefooncentrale.

Waarom bij Voys?

We geven je alvast drie goede redenen om te kiezen voor Voys.. Ten eerste betaal je bij ons gegarandeerd een lage prijs. Ten tweede zijn onze diensten dagelijks opzegbaar. Je zit dus nergens voor lange tijd aan vast. Ten derde … Bedrijfstelefonie van Voys werkt via een online telefooncentrale. Deze is volledig in te richten en te beheren naar eigen wens.

Heb je vragen of loop je ergens tegen aan? Geen probleem, ons team staat altijd voor je klaar en je wordt direct verder geholpen!

Het aanvragen van 088-nummer

Het aanvragen van een 088-nummer gaat als volgt:

Oriëntatie: Je vraagt eerst eenvoudig een offerte aan. Na deze aanvraag nemen wij contact met je op om te bespreken welke wensen en behoeften er precies zijn bij jou in het bedrijf.

Advies: Op basis van het gesprek geven wij je een passend advies. Blijkt dat een 088-nummer het beste bij je organisatie past, dan zullen we dit adviseren. Komt er echter toch een andere oplossing uit, bijvoorbeeld een 085-nummer dan bespreken we dat met je.

Installatie: Is de offerte akkoord, dan krijg je van ons inloggegevens naar je eigen online telefooncentrale. Hier bepaal je zelf eenvoudig welk telefoonnummer naar welk vast toestel gaat. Een groep met meerdere telefoons instellen kan natuurlijk ook. Via de Voys app kun je telefoontjes zelfs op je mobiel binnen laten komen. Daarna is je organisatie klaar om te bellen en gebeld te worden op het nieuwe 088-nummer.

Gelijk 088 nummers aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk direct wat de kosten zijn.

Offerte aanvragen
Kosten & klant worden

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!