085 en 088 Telefoonnummers

Bedrijfsnummer aanvragen

085 nummer aanvragen

Een 085 nummer is ook bedoeld voor organisaties die kiezen voor een landelijke uitstraling, maar er is één groot verschil met een 088 nummer: het aantal nummers dat je afneemt. Bij een 085 nummer neem je een enkel zakelijk telefoonnummer af, of een nummerblok van 10.

Waarom een 085 nummer aanvragen?

Starters en kleinere ondernemingen vragen vaak een 085-nummer aan voor hun bedrijf. Een 085-nummer kun je namelijk per stuk of per nummerblok van tien afnemen. Ideaal als je bijvoorbeeld vanuit een centraal telefoonnummer wilt werken of slechts enkele vestigingen hebt. Heb je maar een paar nummers nodig, dan is een 085-nummer aanvragen een logische keuze.

088 nummer aanvragen

Een 088 bedrijfsnummer is ideaal voor een organisatie die landelijk werkt en niet regiogebonden is. 088-nummers zijn telefoonnummers die niet verbonden zijn aan een specifieke regio. Dat betekent dat de vestigingsplaats van de organisatie niet is af te leiden uit het telefoonnummer. Dit is prettig voor bedrijven met meerdere vestigingen in verschillende regio’s en voor organisaties waarvan de doelgroep verspreid is over Nederland.

Wanneer kies je een 088 nummer?

Als je veel telefoonnummers nodig hebt, kies dan voor een 088 nummer. De 088-bedrijfsnummers worden namelijk in een blok vanaf 100 nummers geleverd en zijn dus alleen verkrijgbaar in een reeks van 100 opeenvolgende nummers. Handig als er veel medewerkers of vestigingen zijn die allemaal hun eigen, rechtstreekse telefoonnummer nodig hebben. Ga je voor een 088-nummerblok, dan krijg je dus 100 telefoonnummers.

Kosten van een 085 nummer of 088 nummer

Wil je weten wat een 085- en een 088 nummer kosten? Bereken het in onze kostencalculator of we berekenen het voor je via e-mail en 050 700 9900.

De voordelen van een landelijk 085-nummer of 088-nummer:

  • Een bedrijf met meerdere locaties treedt met een 085-nummer of 088-nummer naar buiten als één organisatie.
  • De helpdesk of klantenservice van je organisatie kan zonder problemen vanuit meerdere vestigingen werken.
  • Verhuist je bedrijf? Dan blijft het telefoonnummer hetzelfde, ook wanneer de nieuwe vestiging buiten de voormalige regio valt.
  • Met een nummerblok geef je medewerkers of afdelingen eenvoudig een direct nummer en maak je hen beter bereikbaar.
  • Je bedrijf heeft een landelijke professionele uitstraling met een 085-nummer of 088-nummer.
Meer weten?

Vraag een offerte aan bij VoIP-provider Voys

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Voys te bieden heeft? Binnen een werkdag ben je bereikbaar op je nieuwe nummer of krijg je een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte