Zakelijk telefoonnummer aanvragen?

Bekijk de prijzen
Dat doe je zo!

Hoe vraag je een zakelijk telefoonnummer aan?

Steeds meer mensen willen een zakelijk telefoonnummer. Het is voor veel ondernemers echter niet duidelijk hoe zij een zakelijk telefoonnummer kunnen aanvragen en hoe zij een zakelijk telefoonnummer kunnen kopen. Gelukkig weet Voys hier alles van.

Verschillende soorten zakelijke telefoonnummers

Bij Voys is het mogelijk om verschillende zakelijke telefoonnummers aan te vragen.

  • Een 085 nummer is een telefoonnummer dat niet gebonden is aan bepaalde plaats of regio en wordt vooral gebruikt door bedrijven die landelijk opereren.
  • Je kunt ook kiezen voor een regionaal telefoonnummer. Is je bedrijf bijvoorbeeld gevestigd in Utrecht, dan kies je voor een 030-nummer.
  • Een 088-nummer is net als een 085-nummer ook niet gebonden aan een regio. Het verschil met 085 nummers is, dat je 088-nummers alleen in een blok van 100 opeenvolgende nummers kunt aanvragen.

Vraag eenvoudig een zakelijk telefoonnummer aan >>

Het aanvragen van een zakelijk telefoonnummer is heel gemakkelijk. Meld je direct aan, kies je telefoonnummer en het aantal gebruikers. We sluiten je meteen aan en dan ben je binnen een werkdag bereikbaar op je nieuwe telefoonnummer. Je kunt een enkel nummer aanvragen, maar ook gelijk een reeks van tien tot honderd telefoonnummers. Of neem eenvoudig je eigen telefoonnummer mee.

Wat kost een zakelijk telefoonnummer?

Wil je een zakelijk telefoonabonnement aanschaffen bij Voys? Dat kan! Voor een laag bedrag per gebruiker per maand maak je onbeperkt gebruik van alle mogelijkheden van onze geavanceerde gebruiksvriendelijke telefooncentrale. In dat bedrag is het bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland ook inbegrepen.

Wil je een zakelijk telefoonnummer aanschaffen? Dat heb je op de aanmeldpagina binnen een paar minuten geregeld. Kies je voor een nieuw regionaal of 085 nummer? Dan ben je binnen een werkdag bereikbaar op je nieuwe telefoonnummer. Heb je al een telefoonnummer? Dan gaan wij de overstap voor je regelen. Nummerbehoud duurt altijd een paar werkdagen. Uiteraard blijf je in de tussentijd gewoon bereikbaar.

Ga aan de slag met Voys

Een zakelijk telefoonnummer is vooral ideaal als je met een centraal telefoonnummer wilt werken, of als je meerdere vestigingen hebt. Met een reeks kun je elke collega en afdeling een eigen telefoonnummer geven. Overtuigd van de voordelen van een zakelijk telefoonnummer? Dan is het tijd om nu aan de slag te gaan met Voys. Schaf je zakelijk telefoonnummer vandaag nog aan. Al binnen een werkdag ben je bereikbaar en kun jij bellen en gebeld worden op jouw eigen vaste zakelijke telefoonnummer via de online telefooncentrale van Voys.

Meer weten?

Vraag een offerte aan bij VoIP-provider Voys

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Voys te bieden heeft? Binnen een werkdag ben je bereikbaar op je nieuwe nummer of krijg je een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte