Allerliefste klant

auteursafbeelding

Joris

13 februari 2015
Clock 3 min
Image placeholder

Allerliefste klant,

Sinds ik je ken, heb ik je lief. Vanaf onze eerste ontmoeting wil ik alles voor je doen. Iedere dag denk ik aan je. 24/7 ben ik met jou bezig. Mijn levensdoel is jou gelukkig te maken. Gelukkiger dan wie ook. Telkens zoek ik naar nieuwe manieren, andere vormen en bijzondere technieken om dat doel te bereiken. Om mijn liefde onder woorden te brengen, schreef ik een brief voor je. Omdat je waarschijnlijk veel post van mijn concurrenten ontvangt, schrijf ik je een dag eerder: dan weet ik zeker dat ik je volledige aandacht heb!

Voordat ik verder ga en je vertel over mijn plannen, wil ik je iets vertellen over mijzelf. Zodat je meer begrijpt over mijn drive om jou gelukkig te maken.

Mijn droom is geboren uit een frustratie. Want wat werd je slecht behandeld door mijn voorgangers. Jij verdiende zoveel meer, maar je werd niet begrepen. Er werd niet of slecht naar je geluisterd en je werd aan het lijntje gehouden. Bovendien was mijn voorganger jaloers: met alle geweld wilde hij je aan zich binden en bedacht daarop de meest vreemde en langdurende contractvormen. Alles om je niet kwijt te raken aan iemand die meer voor je deed, meer om je gaf en beter voor je zorgde. Ik zag dat dit je niet gelukkig maakte. Mijn voorganger hield je in zijn greep en dat gaf je het gevoel vast te zitten. Dat frustreerde mij nog meer. Want waarom snapte hij niet wat hij moest doen om je gelukkig te maken, terwijl ik het op verre afstand aanvoelde? Het enige dat jij wilde is vrijheid. Waarom was het zo moeilijk om gewoon te doen wat hij beloofde? Waarom kon hij niet gewoon voldoen aan jouw verwachtingen? Om nog maar te zwijgen over het zetten van dat stapje extra!

Het duurde niet lang voordat die frustratie werd omgezet naar iets positiefs. Ik had een geweldig idee: ik zou jou bevrijden. Bevrijden uit de klauwen van mijn voorganger. Onze gezamenlijke frustratie werd mijn levenswerk. Ik zou ervoor gaan zorgen dat jij jouw vrijheid terugkreeg. Liefde wordt immers alleen maar sterker als je elkaar vrijlaat. Bovendien zou ik je – eenmaal voor me gewonnen – op handen dragen, zodat je nooit meer het slachtoffer zou worden van jaloezie, bureaucratie en laksheid.

Kosten nog moeite heb ik gespaard om jouw hart te veroveren. Nu zijn we alweer een tijdje samen en nog elke dag ben ik blij en vereerd dat ik jou gelukkig mag maken. Jij voelt je vrijer dan ooit en dat maakt dat je vliegt: de wereld ligt aan je voeten. Waar je ook naartoe wilt; ik ga met je mee en help je daarbij. Als blijkt dat je mijn hulp ergens niet meer bij nodig hebt, dan trek ik me diezelfde dag nog terug. Want het enige dat telt is dat jij gelukkig bent en blijft.

Om te blijven voldoen aan jouw verwachtingen ben ik, zoals ik al zei, iedere dag op zoek naar manieren om jou nog gelukkiger te maken. Processen, technieken, mensen: alles trek ik uit de kast. Die laatste factor heb ik aangewend voor het faciliteren van jouw geluk. Want wie kan dat beter dan de mens? Dat is de reden waarom ik een speciaal team heb opgericht dat zich alleen maar richt op jouw gesteldheid: het team ‘Klantgeluk’. Een team dat bestaat uit vrolijke vraagbaken, die je nog beter helpen met de vragen en situaties die je tegenkomt. , , , en wijzen je bovendien ook op kwaliteiten die je nog niet van mij kent, maar die je zeer zeker wel verder kunnen helpen. Ik bied je mijn kwaliteiten aan, zodat jij opgaat in de cloud die ik voor je maak. Want alleen dan voel jij je vrij.

Voor altijd de jouwe,

Voys

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 december 2020

Hulp bij hackers: Eva en Joris geven advies over cybersecurity

Van 4 november 2020

Een bedrijf starten tijdens een pandemie: Dide en Gijs doen het