Avondseminar Slimmer Leiderschap

auteursafbeelding
Joris
26 mei 2015 Clock 1 min
Image placeholder

Slim leiderschap. Wat is dat eigenlijk? Ben je een goede leider als je goed kan managen? Het overzicht bewaart? Vooroploopt en weet waar de organisatie naartoe moet? Of ben je een goede leider als je weet hoe je mensen motiveert en inspireert om naar een gezamenlijk doel toe te werken…

Doordenkers

Op dinsdag 2 juni vindt in Groningen de eerste serie ‘Doordenkers- avondseminars’ plaats, met als thema ‘Slimmer Leiderschap’. Naast dé leiderschapstrainer van Nederland, Remco Claassen, staat onze Mark Vletter als gastspreker op het podium.

Remco Claassen wordt door velen gezien als de beste leiderschapsexpert van Nederland en geeft bezoekers van de avondseminar op 2 juni op innovatieve en eigen wijze veel doordachte inzichten mee waarmee je veel slimmer leiding geeft. Mark zal je als gastspreker meenemen in de managementloze – maar zeker niet leiderschapsloze – wereld van Voys.

Doordenkers

Kaarten winnen!

Kortom: een avond die je niet wilt missen! Dat is precies de reden waarom we twee keer twee entreebewijzen verloten voor deze inspirerende avondseminar onder de fans van Voys. Wil jij kans maken op deze kaarten à €199,- per stuk? Stuur dan een mailtje met je naam + contactgegevens naar spraakmakers@voys.nl en wie weet ben jij er volgende week bij! Reageren kan tot vrijdag 12.00 uur.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards

Image placeholder

Van 13 oktober 2015

Terugblik: Fast50 in Groningen