Avondseminar Slimmer Leiderschap

author image
Joris 26 mei 2015 1 min
Image placeholder

Slim leiderschap. Wat is dat eigenlijk? Ben je een goede leider als je goed kan managen? Het overzicht bewaart? Vooroploopt en weet waar de organisatie naartoe moet? Of ben je een goede leider als je weet hoe je mensen motiveert en inspireert om naar een gezamenlijk doel toe te werken…

Doordenkers

Op dinsdag 2 juni vindt in Groningen de eerste serie ‘Doordenkers- avondseminars’ plaats, met als thema ‘Slimmer Leiderschap’. Naast dé leiderschapstrainer van Nederland, Remco Claassen, staat onze Mark Vletter als gastspreker op het podium.

Remco Claassen wordt door velen gezien als de beste leiderschapsexpert van Nederland en geeft bezoekers van de avondseminar op 2 juni op innovatieve en eigen wijze veel doordachte inzichten mee waarmee je veel slimmer leiding geeft. Mark zal je als gastspreker meenemen in de managementloze – maar zeker niet leiderschapsloze – wereld van Voys.

Doordenkers

Kaarten winnen!

Kortom: een avond die je niet wilt missen! Dat is precies de reden waarom we twee keer twee entreebewijzen verloten voor deze inspirerende avondseminar onder de fans van Voys. Wil jij kans maken op deze kaarten à €199,- per stuk? Stuur dan een mailtje met je naam + contactgegevens naar spraakmakers@voys.nl en wie weet ben jij er volgende week bij! Reageren kan tot vrijdag 12.00 uur.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 12 september 2017

Gerard Kemkers over de parallel tussen topsport en het bedrijfsleven

Image placeholder

Van 31 augustus 2017

Event: Druk met Werkgeluk

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!