Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards

auteursafbeelding
Joris
9 januari 2017 Clock 1 min
Image placeholder

De European Business Awards

Elk jaar vinden de European Business Awards plaats. Deze awards gaan naar de mooiste en meest innovatieve bedrijven van Europa. Wij zijn supertrots, want dit jaar is Voys één van de kanshebbers om Nederland te representeren als National Champion in de categorie Entrepeneur of the Year. Wij zouden het geweldig vinden om als Nederlandse inzending in aanmerking te komen voor zo’n gerenommeerde Europese prijs. Daarvoor moeten we wel genoeg stemmen verzamelen, zodat Voys Nederland kan vertegenwoordigen op dit Europese podium.

Stemmen

Je kunt tot en met 1 maart stemmen op het bedrijf waarvan jij vindt dat deze Nederlands afgevaardigde moet zijn. Natuurlijk wil je weten waarom je op Voys zou moeten stemmen. Nou komt ie (en dit is heel ingewikkeld voor een bedrijf met Groningse nuchterheid):

  • Voys maakt de telecomwereld elke dag mooier. Dit doen we door te zorgen dat onze klanten heel gelukkig zijn met ons en onze oplossing. Zo komen we aan een gemiddeld klantcijfer van een 8.9 in 2016. Dat is het hoogste cijfer in de telecomindustrie. Niet alleen in Nederland, of Europa, maar in de wereld!
  • Onze flexibele telecomoplossing in de cloud die meegroeit (of krimpt) met de grootte van een organisatie maakt bedrijven optimaal bereikbaar voor klanten. Bedrijven betalen alleen voor wat ze gebruiken en alle diensten kun je elke dag activeren en opzeggen. Daar bovenop leveren we excellente support.
  • Wij geloven dat gelukkige collega’s leiden tot gelukkige klanten. Daarom hebben we besloten niet te werken met managers en functies, maar met veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor elke collega. We zijn dus volledig zelfsturend. Mede daarom zijn we in 2015 gekozen bij de top 5 leukste werkgevers van Nederland.

Stem op ons

We vinden het fantastisch als je op ons stemt. Dit kost je nog geen minuut. Krijgen we de meeste stemmen, dan staan we dit jaar als Nederlandse inzending op de European Business Awards.

Alvast bedankt voor je hulp!

Stem op Voys

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Van 28 november 2016

Finale Groninger Ondernemingsprijs