De Voys feestdagenhulp

auteursafbeelding
Mark Vletter
21 december 2012 Clock 1 min
Image placeholder

De feestdagen zijn in aantocht. Cadeaus worden ingepakt en kerstdiners worden samengesteld. Als bedrijf verstuur je op dit moment de laatste kerstpost en relatiegeschenken. Het is bijna tijd om te gaan genieten van twee gezellige dagen!

Kerstmelding

Nog één ding wat geregeld dient te worden. Je belplan aanpassen met een professionele kerstmelding voor tijdens de kerstdagen.

Als je als Voys-klant gebruik maakt van de module meldingen dan kun je gratis gebruik maken van een kerstboodschap die we hebben laten inspreken door onze spraakspecialist.

Tijdens de jaarwisseling hebben we een oud en nieuw melding die je kunt gebruiken.

Hoe moet dit?

Je vindt de meldingen op onze wiki. Je voegt ze vervolgens toe aan de geluidsbestanden in de beheeromgeving en maakt hier een melding voor aan. Koppel dit vervolgens via de routering aan je belplan en vanaf dan kunnen de feestdagen écht gaan beginnen!

Je kunt kiezen tussen het laten inspreken van een voicemail of het verbreken van de verbinding. Alternatieve vervolgstappen als een calamiteitendesk behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Module Meldingen

Maak je nog geen gebruik van de module meldingen? De module meldingen heb je al voor € 5,- per maand en € 25,- eenmalige aansluitkosten. Activeer de module eenvoudig zelf in de beheer omgeving of neem hiervoor contact op met je accountmanager op 050-7009999.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 19 maart 2024

Efficiënter bellen met Call control – beter klantcontact in minder tijd

Van 20 februari 2024

De perfecte telefooncentrale instellen voor jouw bedrijf – de beste tips en tricks voor het MKB