De wondere wereld van de plugin

auteursafbeelding
Maya van der Schuit
15 maart 2016 Clock 2 min

De mogelijkheden van telefonie veranderen constant. Dat is voornamelijk te danken aan het feit dat je telefoon niet meer verbonden is via een ‘dom’ telefoonlijntje, maar is aangesloten op het almachtige internet. Dat zorgt ervoor dat je steeds meer kunt halen uit het telefoontje dat op je bureau staat, want bellen met een vast toestel met een krulsnoer gebeurt nog steeds veel.

Plugin

Bij Voys leveren we ook nog steeds een gewoon toestel op je bureau met een plugin. Een plugin? Ja, inderdaad, een plugin. Ik neem je kort mee in de wondere wereld van de plugin, zodat je na het lezen dat tooltje kan installeren en je ondernemersleven nog iets makkelijker kan maken. En o ja, hij is gratis.

We hebben de plugins ontwikkeld zodat je telefoon en je computer op je bureau met elkaar kunnen samenwerken. Het zorgt ervoor dat bepaalde handelingen simpelweg minder tijd kosten, zodat je deze kan besteden aan datgene waar jij goed in bent.

browser plugin

Klikken en bellen

“Gemak dient de mens” wordt wel vaker gezegd. Met klik & bel van de Voys plugin bel je door één klik op de knop, in plaats van een tiencijferige knoppencombinatie op het toetsenbord van je telefoon. Je plugin herkent namelijk elk telefoonnummer op elke webpagina en zet achter elk nummertje een groen hoorntje waar je op kunt klikken. Na je muisklik op het hoorntje geeft de plugin aan je telefoon de opdracht om het desbetreffende nummer te bellen. Zorg dus wel dat je in de buurt zit van je eigen toestel!

Zo hoef je eigenlijk nooit meer telefoonnummers op je toestel in te toetsen en krijg je dus minder verkeerd ‘gedraaide’ mensen aan de telefoon en slijt het toetsenbord van je telefoon minder hard.

De plugin werkt met alle websites, dus ook met webbased CRM-systemen. Heb jij dus al je contacten in een webbased CRM staan, dan scheelt dat heel vaak het domme overtypwerk.

Bereikbaarheid beheren

Met de plugin kun je ook je bereikbaarheid beheren. Als je vaak wisselend bereikbaar bent, dan hoef je niet elke keer helemaal in te loggen in je online telefoniecentrale, maar kun je ook weer door een klik op de knop je bereikbaarheid wijzigen van je mobiel naar je bureautelefoon, of naar onbereikbaar.

Beschikbaarheid van je collega’s

Veel telefoons hebben nog een prachtig knoppenpaneel aan de zijkant, zodat je de beschikbaarheid van je collega’s ziet en je eenvoudig kunt bellen en doorverbinden. Dit wordt ook wel een BLF (Busy Lamp Field) genoemd. Deze hebben we ook in de Plugin gebouwd. Je ziet al of een collega beschikbaar of in gesprek is. Wil je die collega bellen, dan druk je ook weer gewoon op het groene hoorntje.

Wachtrij

Gebruik je een wachtrij in je belplan, dan kun je in de plugin je wachtrijen monitoren. Zo zie je realtime hoeveel mensen in welke wachtrij staan en heb je een goed overzicht van de drukte.

Chrome en Firefox

We hebben een plugin gemaakt voor de meestgebruikte browser Chrome en voor Firefox, omdat Firefox gewoon een toffe browser is. Ben je enthousiast geworden over onze telefonie en plugins? We zitten voor je klaar via 050-7009999. Ben je al klant en gebruik je Chrome of Firefox? Installeer hem dan snel, het kost je niets!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 30 mei 2024

Voicemailtranscriptie: de beste service voor jouw klanten, ook als je niet bereikbaar bent

Een man met een glimlach staat aan een verstelbaar bureau in een licht en modern kantoor. Hij draagt een mosterdkleurige trui en een koptelefoon met microfoon. Achter hem zitten collega's geconcentreerd achter hun computerschermen. Het kantoor is voorzien van grote ramen waardoor natuurlijk daglicht binnenstroomt en is aangekleed met levendige kamerplanten, wat een frisse uitstraling geeft aan de werkruimte.

Van 23 april 2024

Combineer Voys Reach en Voys Pulse: zo creëer je de beste klantervaring