Deloitte Fast 50 naar Groningen

auteursafbeelding
Joris
13 augustus 2015 Clock 1 min

Wij zijn apetrots want Deloitte Technology Fast50 komt naar Groningen op 9 oktober! We hebben de afgelopen maanden, op uitnodiging van Deloitte Groningen, meegewerkt aan de pitch om Deloitte Nederland te overtuigen van Groningen als locatie voor dit jaarlijkse evenement. En jawel, het is gelukt!

Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is de verkiezing voor de snelstgroeiende technologiebedrijven en innovatieve Startups. Voys stond de afgelopen jaren ook in de Deloitte Fast 50 op respectievelijk plaats 24, 28 en 27.

Naar Groningen

Een projectteam bestaande uit Gemeente Groningen, Deloitte Groningen, het congresbureau en Voys heeft in een moordend tempo een programma samengesteld, de benodigde sponsoring geregeld en de pitchwebsite gemaakt. We waren het er allemaal over eens: dit evenement moet naar het hoge Noorden komen dit jaar.

Groningenfast50

Screenshot van fast50naargroningen.nl

Waarom Groningen?

  • Het is de enige stad die ieder jaar meer Fast50’s en Rising Stars voortbrengt.
  • Groningen is niet alleen een echte studentenstad, maar ook op het gebied van onderzoek, innovatie en ondernemerschap loopt de stad voorop. Een echte City of Talent dus.
  • Groningen is een cultuurstad in hart en nieren. Een stad van theater, toneel, film, muziek en inspiratie. Een plek waar je even in een andere wereld kunt wegdromen. Check uit.groningen.nl en kijk hoeveel er te doen is. Van het Grand Theatre op de markt en de Oosterpoort en de Stadsschouwburg, tot kleine theatertjes en cafépodia. Van megabioscopen en het Infoversum tot art-house theaters.
  • Groningen is een studentenstad, maar vooral ook een City of Talent. Een stad van en voor mensen met energie. Feesten, concerten, evenementen van nationale en internationale allure. Swingin’ Groningen, Noorderzon, Noorderslag, Eurosonic. Er is altijd wel wat te doen.

Programma

Het middagvullende programma bestaat uit een Meet, Enjoy en Connect in de Big Building (de nieuwe locatie van Spindle) waar de pitches van de Rising Stars plaatsvinden. Daarnaast zullen er masterclasses en workshops worden georganiseerd. De thema’s hiervan zijn ontmoeting, uitwisseling, interactie en verbinding. Leren van de Grownups, om te connecten met de Corporates en om kennis te delen met Groningse Startups in dezelfde fase. ’s Avonds is er een galadiner in de prachtige Mediacentrale voor de 50 snelstgroeiende tech-bedrijven met een afsluitende afterparty.

En de afstand?

Vanuit de randstad naar Groningen, dat lijkt voor sommigen wel een wereldreis, maar dat valt wel mee. Echt!

de_afstand

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards