Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

20 november 2020 Clock 1 min
Image placeholder

Voor het negende jaar op rij hoort Voys bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Heel tof en we zijn er natuurlijk blij mee. We mogen onszelf met gepaste trots weer FD Gazelle noemen.

Waarom met gepaste trots? Omdat 2020 volgens ons niet het jaar is om aan borstklopperij te doen, wel om je bewust te zijn van een bevoorrechte positie.

Corona gooit roet in het eten

Bij Voys leveren we zakelijke telefonie, telefonie aan bedrijven. Dat betekent dat we dit jaar door corona een heleboel klanten hebben gesproken die genoodzaakt waren hun diensten op te zeggen, omdat corona simpelweg roet in het eten gooit. Restaurants die het hoofd niet meer boven water kunnen houden en andere bedrijven die door afnemende klandizie niet meer kunnen blijven bestaan.

Met gepaste trots

Als je zulke verhalen van klanten hoort en leest, dan word je je vanzelf bewust van je bevoorrechte positie. Toen we hoorden dat we voor het negende jaar op rij bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland hoorden, waren we daarom met gepaste trots blij. We realiseren ons goed dat dit niet gelukt was zonder onze klanten, partners en collega’s. Daarom is deze voor jullie: superbedankt!

McDelivery

De uitreiking van de FD Gazellen in de regio Noord-Nederland is meestal op een toffe locatie in de buurt van Groningen. Dan trekken we onze mooiste kleding aan en gaan we met een paar collega’s naar het gala. Dit jaar vond het feestje plaats achter de laptop, iets minder chique, maar niet minder leuk. We zijn in de categorie Middelgroot op de 16e plaats geëindigd. Hulde aan Het Financieele Dagblad, de organisatie van de FD Gazellen. Dank dat jullie er toch een online editie van hebben gemaakt.

Traditiegetrouw sluiten we de dag van het gala af met een bezoekje aan de McDonald’s. En aan zo’n traditie moet je wat ons betreft weinig veranderen, dus als goedmakertje laten we binnenkort de burgers en patat maar thuis bezorgen. 😉

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards

Van 28 november 2016

Finale Groninger Ondernemingsprijs