Fijne kerst(acties)!

auteursafbeelding

Joris

27 december 2014
Clock 3 min

Hoewel het weer allesbehalve meewerkt, komt de kerstsfeer er bij Voys HQ langzaamaan in. De kerstbomen worden het kantoor ingesleept en met wisselend enthousiasme opgetuigd. Afgelopen donderdag begonnen we de dag met een heerlijk kerstontbijt met het hele team van Voys en VoIPGRID. Weliswaar zonder sneeuw, maar met vele lekkernijen, een mooi jaaroverzicht van alle gebeurtenissen in 2014 en een prachtig filmpje waarin wordt teruggeblikt op het werken bij Voys en VoIPGRID in het afgelopen jaar. Dat het wederom een bijzonder jaar was voor Voys is een ding dat zeker is.

Kerstontbijt-Voys-VoIPGRID

Kerstactie

Voys is namelijk ook in 2014 sterk gegroeid. Omdat deze groei alleen maar doorzet, besloten we vorig jaar dat we geen kerstkaarten meer versturen. In plaats daarvan steken we het geld in acties waar we anderen een fijne kerst mee kunnen bezorgen of waarmee we mensen/kinderen stimuleren zichzelf verder te ontwikkelen.

IMC Weekendschool

Zo is Voys per 1 oktober partner van de IMC Weekendschool in Groningen; een school die is bedoeld als aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van tien tot veertien jaar uit sociaaleconomische achterstandswijken. Met de steun van Voys maken we de lessen op deze school mede mogelijk en daar zijn we trots op. De IMC weekendschool streeft ernaar om de (toekomst)perspectieven van leerlingen te helpen verbreden, het zelfvertrouwen van de leerlingen te vergroten en hun gevoel van verbondenheid met de Nederlandse samenleving te versterken.

Help Dennie

Ieder jaar staat er een grote kerstboom op de Grote Markt in Groningen: Dennie de Wensboom. ‘Dennie’ vindt dat kerst over meer zou moeten gaan dan eten en gezelligheid en zet zich daarom in voor kinderen die het moeilijk hebben. Voys ondersteunde Dennie door lichtpuntjes te kopen voor in de boom. De opbrengsten gaan naar het Beatrix Kinderziekenhuis en de IMC Weekendschool Groningen. Wil jij ook kaartjes kopen? Kijk op de website van Dennie!

Voedselbankactie RTV Noord

Koffie, zowel de productie als de consumptie ervan, wordt bij Voys uiterst serieus genomen. Niets is vervelender dan slechte koffie en dito koffieautomaat op je werk, waar slechts een slap aftreksel van slootwater uit pruttelt. Goede en eerlijke koffie gunnen we niet alleen onszelf en onze gasten, maar ook de vele huishoudens die voor hun basisbehoeften afhankelijk zijn van de Voedselbank. Om die reden schonken we 400 pakken Fair Trade koffie aan de inzamelactie van RTV Noord voor de Voedselbank.

Koffie voedselbank

Spelfoutenactie

Het zal je niet zijn ontgaan: sinds 1 december staat onze nieuwe website live. Het was even flink aanpoten om alles op tijd af te krijgen en daar heeft de zorgvuldigheid soms wat onder te lijden gehad. Daarom doen we een gewaagde actie: voor iedere spelfout die jij op onze website vindt, doneren we € 1,00 aan Taalpunt Stip in Groningen. Een stichting die in het leven is geroepen om laaggeletterdheid onder de bevolking te kunnen vaststellen en te bestrijden. Stuur de gevonden fouten naar voyssponsort@voys.nl. Doe je best, want we doneren graag aan dit goede doel!

Aan iedere actie zijn spelregels verbonden, zo ook aan deze:

  • Een spelfout die meerdere malen wordt ingestuurd, telt als één fout.
  • Alleen de pagina’s die in onze navigatiestructuur zijn opgenomen tellen mee. Spelfouten op oude pagina’s die nog door Google worden geïndexeerd tellen niet mee.
  • De technische wiki telt niet mee.
  • Het gaat om spelfouten en schrijffouten. Stijlfouten en verkeerd gebruik van leestekens tellen niet mee.
  • De spelfouten kunnen tot en met 16 januari worden ingestuurd. Zo voorkomen we (hopelijk) dat je op tweede kerstdag bij het familiediner onze website aan het doorlichten bent.

Fijne kerstdagen en een prachtig 2015

Rest ons verder niets dan je hele fijne en gezellige kerstdagen en een prachtig 2015 toe te wensen. Voys is gesloten tijdens de kerstdagen en op 1 januari. De andere dagen zitten onze belhamels gewoon voor je klaar!

P.S. O ja, vergeet niet je klanten op de hoogte te stellen wanneer je gesloten bent dit jaar! Openingstijden en meldingen stel je eenvoudig online in en zitten standaard in het Basispakket. Hulp nodig? Bekijk de Veelgestelde vragen – inclusief handige filmpjes – of neem contact met ons op als je er niet uit komt!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juni 2024

Salarissen bepalen zonder managers: zo doen we dat als zelfsturende organisatie

Van 31 mei 2024

12,5 jaar bij Voys: veel veranderd en toch veel hetzelfde