Finale Entrepreneur of the Year 2015

auteursafbeelding
Joris
8 oktober 2015 Clock 2 min

It’s not a job, it’s a lifestyle

Mark, de oprichter van Voys, mag dan wel geen echte geboren Groninger zijn, nuchter is hij zeer zeker. Je zult hem zelden aantreffen in een pantalon, laat staan in een driedelig pak. Dit wil niet zeggen dat Mark geen signature look heeft, in tegendeel zelfs. Mark loopt het allerliefst rond in een spierwit t-shirt van de Hema (waar hij trouwens mee in conclaaf is omdat ze nou juist zijn witte t-shirt uit de collectie hebben gehaald) gecombineerd met een blauwe spijkerbroek en slippers. Ook in januari. En als het regent. Best bijzonder te noemen. Er is dan ook geen andere manier om te laten zien hoe trots we zijn op onze Chef Leuk Werk dan onszelf in een heus Mark-kostuum te hijsen en dit op de gevoelige plaat vast te leggen.

Teamfoto Entrepreneur of the Year 2015

Teamfoto in Mark-kostuum van (bijna) alle collega’s van Devhouse Spindle, VoIPGRID en Voys

E&Y Entrepreneur of the Year 2015

In april mochten wij al met veel plezier aankondigen dat collega Mark genomineerd was voor de prestigieuze E&Y Entrepreneur of the Year 2015 Awards in de categorie ‘Emerging’. Na het overleven van de voorrondes stond hij vanavond live in de nationale finale in Rotterdam.

‘Ondernemers in hart en nieren voor wie ontwikkeling, het delen van kennis en innoverend ondernemerschap dagelijkse kost is. Zij bouwen iedere dag weer met ongekende passie aan de toekomst van hun onderneming. Ondernemers met hun leiderschap, passie voor ondernemen, een neus voor kansen, het benutten van potentieel en het voortdurend realiseren van groei.’

Een heel mooie omschrijving van Ernst & Young die elk jaar de E&Y Entrepreneur of the Year Award uitreiken. Met de Entrepreneur Of The Year Award stimuleren en belonen zij succesvol ondernemerschap. De ondernemers zijn beoordeeld op verschillende criteria zoals passie, innovatie, financiële prestaties en strategische richting. Al twintig jaar worden de Awards uitgereikt, niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Toine van Peperstraten, de aan-elkaar-prater van het gala verwoordde het misschien wel het allermooiste:

“Je kunt de E&Y Entrepreneur of the Year Awards misschien wel het beste zien als de Oscars onder de entrepreneur prijzen.” – Toine van Peperstraten

Collega finalisten EOY 2015

Naast Mark stonden natuurlijk nog een aantal spraakmakende ondernemers die in aanmerking kwamen voor de prijs in de categorie Emerging Entrepreneur of the Year 2015, te weten: Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely), Andries Bonneur (Stage Global), Esther van Diepen (Mom in Balance), Frans Jonker (Ticketscript), Tim Ouborg (Princess Sportsgear & Traveller), Ruud Stelder (SEOshop group), Walter Vendel (Fit20) en Robert Vis (MessageBird).

Schermafbeelding 2015-10-08 om 15.54.54

Finalisten in de categorie Emering E&Y Entrepreneur of the Year 2015

And the winner is…

Vorig jaar won Janneke Niessen van Improve Digital B.V. met de titel Emerging E&Y Entrepreneur of the Year. Dit jaar was deze grote en mooie eer aan Henk Jan Beltman van Tony Chocolonely in de categorie Emerging. Een ondernemer met een echt goed verhaal en daarom een heel terechte winnaar.

Woordje voor Mark

Mark, je mag dan wel niet de echte Emerging EOY Award 2015 meenemen naar het hoge Noorden, toch zijn we enorm trots. We horen je graag nog heel lang flipfloppen door de Mediacentrale en The Big Building. Of nee, wellicht straks met een mooi paar schoenen van je eigen Mark-leest.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards