Finale Groninger Ondernemingsprijs

auteursafbeelding

Martijn Hoving

28 november 2016 Clock 1 min

Het is 24 november 2016: de dag van de finale van de Groninger Ondernemingsprijs. We zijn met zeventien man sterk aanwezig in de Martiniplaza om het verlossende woord te horen: wie is de winnaar van de Groninger Ondernemingsprijs 2016?

Spannend

Eenmaal binnen was de sfeer erg goed, maar de spanning was om te snijden. Een finaleplek is natuurlijk geweldig, maar als je zo dichtbij bent wil je winnen. Nadat iedereen zich had verzameld, werden de deuren geopend naar een prachtig ingerichte zaal waar Marcel Nieuwenweg de gastheer van de avond was.

De drie finalisten Eska, Bos & Bos en Voys werden geïntroduceerd met een prachtige finalistenfilm. Deze was van ons:

And the winner is..

Na een prachtig intermezzo onder leiding van Sjoukje Kooistra was het eindelijk tijd voor de prijsuitreiking. Alle lof hier voor de organisatie, want de spanning liep hoog op. De zaal werd donker en de spotlights richtten zich op een rode knop, waarna een zenuwslopend filmpje werd afgespeeld. Nog één keer kwamen de finalisten voorbij, nog één keer zagen we ze in beeld. Er werd opgebouwd naar de bekendmaking van de winnaar en ieders hart zat inmiddels in de keel. De lichten gingen door de zaal, de muziek ging net wat harder, het gaat nu echt bekend worden; de winnaar is…

 ESKA!

Een enorme explosie van vreugde kwam vrij bij de Eska delegatie. Wij konden niet anders dan heel even teleurgesteld zijn, maar snel nam de trots vanwege het behalen van een finaleplek dat over. 

Eska nogmaals gefeliciteerd met deze prachtige overwinning! 

gop-finale_2

De volledige ‘directie’ van Voys maakten er toch een gezellig feestje van en proostten op de mooie finaleplek!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards