Freedom Internet: de nieuwe provider van internet, tv en telefonie

auteursafbeelding
Mark Vletter
11 november 2019 Clock 1 min
Image placeholder

Freedom is vanaf nu meer dan alleen ons cloudtelefonieplatform. Sinds vandaag deelt het Voys-platform de naam en de idealen met de nieuwe provider aangekondigd door actiegroep XS4ALL Moet Blijven. De nieuwe provider van internet, tv en telefonie draagt namelijk de naam Freedom Internet.

“Freedom draagt bij aan een beter internet. Technisch en maatschappelijk. Onze ambitie is om voorop te lopen en een bijdrage te leveren aan de (wereldwijde) ontwikkeling van nieuwe diensten op gebieden als privacy, veiligheid, open data en open source”, aldus de website van de nieuwe provider.

Nieuwe provider

Wellicht krijg je hier een déjà vu-gevoel van. ‘Wilden jullie bij Voys ook niet een internetprovider starten?’ Nee, dat wilden we niet. Wij wilden vooral dat het XS4ALL-gedachtegoed behouden bleef en een nieuwe provider starten leek ons daarbij het juiste plan. En dat bleek ook zo te zijn. Niet alleen besloot de actiegroep XS4ALL Moet Blijven dat er een nieuwe provider moest komen, ze haalden er ook binnen drie dagen de benodigde financiën voor binnen.

Voys ondersteunt Freedom Internet op meerdere manieren. We hebben bijgedragen aan de crowdfundingcampagne en daarnaast zijn we vooral op de achtergrond bezig geweest.

Telefonie

Freedom zal namelijk ook telefonie aanbieden. Die telefonie wordt straks geleverd over hetzelfde VoIP-platform dat Voys gebruikt en aanbiedt aan haar klanten. Daarnaast boorden we onze relaties en ons netwerk aan om te zorgen dat de juiste hardware op de snelste manier haar weg vindt naar de duizenden klanten die straks aangesloten worden.

Supporter worden?

Ook supporter worden van Freedom Internet? Dat kan vanaf vandaag. Voor 50 euro schrijf je je in en krijg je je eigen e-mailadres, zoals voornaam.achternaam@freedom.nl.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 30 mei 2024

Voicemailtranscriptie: de beste service voor jouw klanten, ook als je niet bereikbaar bent

Een man met een glimlach staat aan een verstelbaar bureau in een licht en modern kantoor. Hij draagt een mosterdkleurige trui en een koptelefoon met microfoon. Achter hem zitten collega's geconcentreerd achter hun computerschermen. Het kantoor is voorzien van grote ramen waardoor natuurlijk daglicht binnenstroomt en is aangekleed met levendige kamerplanten, wat een frisse uitstraling geeft aan de werkruimte.

Van 23 april 2024

Combineer Voys Reach en Voys Pulse: zo creëer je de beste klantervaring