In 2020 is Voys trotse sponsor van…

auteursafbeelding
Maya van der Schuit
10 maart 2020 Clock 2 min
Image placeholder

Ook in 2020 dragen we regelmatig bij aan initiatieven die we inspirerend vinden, een warm hart toedragen of gewoon graag steunen. Omdat ze allemaal een portie aandacht verdienen, hebben we onze sponsorpartners op een rij gezet.

Run for KiKa Marathon

Onlangs liep Arjen van Hijum de Run for KiKa Marathon in Tokyo. Het was niet de eerste keer dat hij voor dit goede doel zoveel kilometers liep, in 2014 deed hij het al eens in New York. Op de sponsorwebsite schrijft Arjen: ‘Kinderen verdienen een prachtig leven, zonder ziekte en verdriet. Echter, nog te veel kinderen krijgen kanker. Door meer geld te besteden aan onderzoek kan de kans op genezing worden vergroot. En daar wil ik bij helpen.’ Wij wilden hem hierbij graag helpen, dat hebben we gedaan door een geldbedrag te doneren.

Ontdek meer over de Run for KiKa Marathon.

Impact Noord

Eerder dit jaar is Voys lid geworden van Impact Noord, een vereniging die ondernemen met maatschappelijke impact in Noord-Nederland aanjaagt en versterkt. Alle leden en partners hebben gemeen dat ze ondernemen met als doel maatschappelijke impact maken. Zulke bedrijven kunnen volgens Impact Noord een sterke bondgenoot zijn voor de overheid. Door de samenwerking met leden en partners te zoeken, wil de vereniging maatschappelijke problemen oplossen.

Ontdek meer over Impact Noord.

IMC Weekendschool Groningen

Nieuwsgierige jongeren van 10 tot 14 jaar laten kennismaken met enthousiaste professionals en hun vakgebieden, dat is wat IMC Weekendschool doet. Het programma vindt door het hele land plaats en heeft ook een vestiging in Groningen. Landelijk bereikt het programma wekelijks maar liefst 2.400 jongeren. Het lef van de jongeren wordt beloond door hen een ijzersterk netwerk te bieden. In 2020 is Voys alweer zes jaar trotse sponsor van de Groningse vestiging van IMC Weekendschool, zo stimuleren we ondernemerschap op jonge leeftijd.

Ontdek meer over IMC Weekendschool.

Privacy First

Privacy First heeft als doel het behouden en bevorderen van het recht op privacy. Van cameratoezicht tot identiteitsdiefstal en van online privacy tot privacy van kinderen. Van politieke lobby tot juridische acties en van informatieverstrekking tot campagnes voor het grote publiek. De stichting houdt zich op allerlei vlakken en manieren met het thema bezig. Niet alleen maar denken dus, vooral doen. Als partner van Privacy First draagt Voys bij aan jouw recht op privacy.

Ontdek meer over Privacy First.

Werkpodium Kraack

De missie van Werkpodium Kraack luidt als volgt: ‘Iedereen gelijke kansen, datgene doen wat je wilt doen. Een plek waar mogelijkheden centraal staan. Deelname aan de maatschappij. Jezelf mogen zijn, jezelf kunnen laten zien. Talent ontdekken en vergroten.’ Een mooie missie vinden we bij Voys, omdat gelijkwaardigheid diep in ons DNA geworteld is. Werkpodium Kraack is een plek waar mensen met een zorgvraag hun talent kunnen ontdekken en tot bloei kunnen komen. De stichting biedt creatieve dagbesteding met de nadruk op theater en het verzorgen van catering. Voys steunt Werkpodium Kraack met een bijdrage waarmee de stichting een nieuwe vloer kan leggen.

Ontdek meer over Werkpodium Kraack.

Launch Cafe

Zzp’er en niet altijd zin om alleen thuis te werken? Dan ben je in het Launch Cafe in Groningen aan het juiste adres. Dit is een plek in het centrum waar ondernemers kunnen (flex)werken. Het Launch Cafe biedt kantoren, flex- en vaste werkplekken. Alleen een vergaderruimte huren? Ook dat kan. Voys zorgt ervoor dat het Launch Cafe telefonisch bereikbaar is, zo ondersteunen we ondernemerschap in eigen stad.

Ontdek meer over het Launch Cafe.

 

Denk je dat Voys een geschikte sponsor is voor jouw initiatief? Dien dan een verzoek in.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 22 mei 2024

Bliksemstage bij Voys: Zo maken we kinderen enthousiast over tech  

Van 29 april 2024

Eerste plaats in Emerce 100: Voys beste zakelijke telefonieaanbieder van Nederland