Een kijkje achter de Antwerpse schermen

author image
Joris 29 maart 2017 0 min
Image placeholder

Al bijna twee jaar heeft de Belgische tak van Voys een kantoor in Antwerpen. Daar adviseren onze Vlaamse collega’s Eva en Nina ondernemers over hun telefonische bereikbaarheid.

Steven, de initiator van het Voys België project, helpt de dames waar nodig en is ook regelmatig in Antwerpen te vinden. Zo nu en dan komen ook andere collega’s van Voys een kijkje nemen: voor een  fotoshoot, een goede brainstorm of om een filmpje te schieten waarin Eva het kantoor laat zien.

Eva laat je het kantoor in België zien.

Ondertussen maken al bijna 200 Belgische bedrijven gebruik van de diensten van Voys en elke maand weten meer bedrijven Voys te vinden.

Meer over Voys België

Wil je ook de Belgische markt betreden? Vraag  ons dan eens naar de mogelijkheden van een Belgisch telefoonnummer. En wil je meer weten over onze Belgische avonturen, lees dan het verhaal van Steven.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 mei 2023

Betekenisvol ondernemen: het hart van je organisatie tot leven brengen

Van 7 maart 2023

Telecomprovider Voys neemt Call-In-One over

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!