Komkommerblog – Een sportieve zomer bij Voys

auteursafbeelding
Mark Vletter
19 juli 2013 Clock 2 min
Image placeholder

Volgens het Genootschap Onze Taal is ‘komkommertijd’:

“Een aanduiding voor de rustige zomerperiode, waarin weinig nieuws en weinig handel is. Het woord wordt gebruikt in de media, die er bovendien inhoud aan geven door berichten te brengen die buiten de komkommertijd geen nieuwswaarde zouden hebben”.

Het komkommerseizoen was vroeger altijd in de zomer, omdat dit seizoen voor kwekers een drukke tijd was terwijl er in andere branches weinig tot niets gebeurde.

komkommertijdHoewel er bij ons een aantal collega’s op vakantie zijn, merken wij hier ook dat de komkommertijd is aangebroken. Alle tijd dus om een komkommerblog te schrijven over de ontwikkelingen bij Voys tijdens de vakantie.

Nieuwe ontwikkelingen

Waar komkommer staat voor ‘Fris’ en ‘Licht’ bedenken we bij Voys tijdens de zomer frisse ideeën voor het aankomende seizoen. Ook deze zomer bedenken we een heleboel leuke, nieuwe zaken voor ons telefonieplatform. Want de telefonie oplossing van onze klanten kan altijd nóg beter. Hierover gaan we je het aankomende jaar uiteraard informeren.

Le Tour de France

De Fransen noemen de komkommertijd toepasselijk: la morte-saison (vrij vertaald: het dode seizoen). En dat in een maand waarin Frankrijk hét wielerevenement van het jaar organiseert: le Tour de France. Veel van onze Voys collega’s zijn fan. De Tour wordt dan ook regelmatig op de achtergrond afgespeeld. Dit alles om onze eigen Groninger renner Bauke Mollema te supporten. Waar Mollema de Belkin kleding draagt, dragen Miranda, Giel, Dennis en Chantal natuurlijk onze eigen Voys wielerkleding.

 tour de france fanatiekelingen

Duurzaam op weg met de Voys fiets!

Vanaf heden is hij te signaleren in Groningen en omstreken: de Voys fiets! Collega Giel heeft ervoor gezorgd dat collega’s zich tegenwoordig kunnen verplaatsen op een mooi stalen Voys-ros, als zij naar klanten in de buurt gaan. Het kan dus best voorkomen dat je één van onze accountmanagers ziet fietsen met laptop in de bak voorop. In navolging van de Tesla opnieuw een duurzame toevoeging bij Voys.

4-mijl van Groningen

Naast onze wielerliefhebbers is een gedeelte van het Voys personeel op dit moment aan het trainen voor de 4-mijl van Groningen. Wat begon als een grap om ons met zijn allen op te geven, groeide uit tot een inschrijving voor de bedrijvenloop. Vele collega’s zijn inmiddels begonnen met trainen en een gezamenlijke clinic staat ook op het programma. Voys stimuleert de sportiviteit bij het personeel. Iets dat naast heel gezond ook gewoon heel goed is voor de team-spirit (ook voor het hardlopen is er trouwens een speciaal Voys hardlooptenue beschikbaar.

Miranda op fiets

Afwezigheid

Namens het team van Voys willen we jou graag een hele fijne zomervakantie toewensen. Wellicht ben je in tijden van afwezigheid telefonisch niet bereikbaar of wil je graag op een andere manier bereikbaar zijn. Je kunt hier eenvoudig je belplan op aanpassen via freedom.voys.nl. Zo kun je er voor zorgen dat je op vakantie toch goed bereikbaar bent voor je bestaande klanten én voor leuke prospects, waarmee je na de vakantie aan de slag kunt. Je klanten kunnen bijvoorbeeld een boodschap achterlaten, die je vervolgens ontvangt in je e-mail. Als je uitgerust terugkomt van vakantie, kun je bekijken wie er heeft gebeld en je berichten ophalen via je inbox.

Ongestoord op vakantie met een gerustgesteld gevoel over je bereikbaarheid. Ook dát is telecom veranderen!

Mocht je bij dit alles hulp nodig hebben: wij zijn uiteraard bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Ook tijdens de zonnige vakantiedagen!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 19 februari 2024

Zo maak je van jouw organisatie de ultieme werkomgeving

Van 30 januari 2024

Telecomprovider Voys neemt Source2Cloud Services over