Meet & Connect tijdens de Fast50 gratis toegankelijk voor iedereen!

auteursafbeelding
Joris
8 oktober 2015 Clock 3 min
Image placeholder

Grijp je kans!

Aanstaande vrijdag is het zover: De Deloitte Fast50 in Groningen. We hebben in samenwerking met Deloitte een prachtig middagprogramma samengesteld: Meet & Connect. In The Big Building vindt je topsprekers als Edwin Kuipers, Rutger van Zuidam en Jarno Duursma. We hebben de ruimte en we vinden het jammer om dit alleen voor het clubje Fast50 deelnemers te organiseren. Daarom doen we gek en nodigen iedereen uit, helemaal gratis!

the big building

Wanneer: Vrijdag 9 oktober 2015 Waar: The Big Building Entreeprijs: € 0,- Kledingadvies: Business casual

Programma

Starttijd Eindtijd Pitches Breakout A Breakout B
13:30 14:30 Inloop
14:30 15:15 Pitches NOM: 1+1 = 3! Talenten, Teams en Topprestaties Van bitcoin hype naar blockchain revolutie
15:15 15:30 Pauze Pauze Pauze
15:30 16:15 Pitches Wereldwijd groeien is een kostbare operatie WhatsApp voor bedrijven
16:15 16:30 Pauze Pauze Pauze
16:30 17:15 Pitches Innovate your finance Scaling & Organizing your Company without Management
17:15 18:00 Borrel

Breakout sessies

Het programma bestaat uit verschillende breakout sessies.

NOM-sessie: 1+1 = 3! Talenten, Teams en Topprestaties – Arnold van Calker en Hein Gerd Triemstra

Hoe krijg jij zicht op de talenten van jezelf en die van anderen? Hoe laat je deze in samenwerking met anderen tot bloei komen? Hoe selecteer jij jouw teams om voor excellente prestaties te gaan? Arnold van Calker en Hein Gerd Triemstra hebben hun talenten kunnen gebruiken, om middels teamwork boven zichzelf uit te stijgen en hun droomdoelen na te streven. Zij gaan hun kennis en ervaringen met jou delen, zodat jij geïnspireerd kan raken om de som der delen in jouw teams te vergroten.

SNN-sessie: Wereldwijd groeien is een kostbare operatie – Edwin Kuipers, CEO en oprichter Crowdynews

Edwin gaat in zijn workshop dieper in op de wereldwijde schaalbaarheid van Crowdynews en zijn ervaringen daarmee.

Van bitcoin hype naar blockchain revolutie – Rutger van Zuidam

Rutger van Zuidam heeft de Bitcoin technologie sinds 2010 onder de loep. Rutger kijkt niet als belegger naar Bitcoin, maar als ondernemer. Hoe kunnen producten en dienstverlening worden ontwikkeld en verbeterd? In 2013 richtte hij daarom IntoBitcoin op, dat fungeert als startpunt voor bedrijven, overheidsinstellingen en goede doelen-organisaties om gebruik te maken van Bitcoin, crypto valuta en Blockchain technologie. Rutger is o.a. medeoprichter en -organisator van het Nationaal Bitcoin Congres. Hij is ook mede-oprichter en CEO van ecommerce bedrijf Senanga, zijn core-business. Daarnaast werkt hij als internetsectorspecialist voor de investerings- en ontwikkelingsmaatschappij Noord Nederland (NOM) en houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van het ecosysteem in (Noord) Nederland.

WhatsApp voor bedrijven – Jarno Duursma

In Nederland zijn er 9,5 miljoen actieve gebruikers van WhatsApp en is het dagelijks de meest geopende app op de smartphone. Hierdoor ontstaan er grote zakelijke mogelijkheden. Een aantal Nederlandse bedrijven gebruiken het bijvoorbeeld al om snel veel mensen op de hoogte te brengen van nieuws, voor interne communicatie, als alternatief op een nieuwsbrief of als webcare-tool voor klantenservice. Jarno Duursma is social media trendverkenner en schreef de eerste Nederlandse handleiding over het zakelijk gebruik van WhatsApp. In zijn lezing krijg je de ins-en-outs te horen.

Scaling & Organizing your Company without Management – Onze eigen Mark Vletter

Voys gelooft dat mensen heel goed in staat zijn om zelf beslissingen te nemen. Een manager neemt een stuk van de verantwoordelijkheid over van een medewerker die hij ‘onder zich heeft’. Bij Voys is iedereen baas over zijn eigen werk. Dat zorgt niet alleen voor een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij collega’s, maar ook voor ondernemerschap in hun eigen rollen. Mensen zijn creatiever, nemen initiatief en hebben de slagkracht om zaken die niet goed gaan op te pakken en te veranderen.

Innovate your finance – Steven Peters, ABN AMRO

Steven Peters van de ABN AMRO zal tijdens zijn breakout sessie vertellen over hoe je als bedrijf je financiële huishouding goed kan inrichten.

Lees ook het blog van Deloitte

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards