Mis het niet: MKB Krachtcentrale Live op 2 november

auteursafbeelding
Joris
8 oktober 2015 Clock 2 min

Als je als bedrijf wordt verkozen tot ‘Slimste Bedrijf’, dan blijft dat niet onopgemerkt. Sinds we deze prachtige prijs twee jaar geleden in ontvangst mochten nemen, krijgen we maandelijks tientallen bedrijven over de vloer, van start-ups tot techbedrijven als Spotify en van corporates als Univé en Rabobank tot de Staatsloterij. Allemaal geïnteresseerd in datgene waar we zelf ook heel content mee zijn: onze manier van werken.

Vol enthousiasme vertellen we keer op keer ons verhaal. Onvermoeibaar en met volle overtuiging, want het is onze missie om de (telecom)wereld een beetje mooier te maken. Dat doen we niet alleen door geweldige service en prachtige diensten, maar ook door andere bedrijven te inspireren. We maken de wereld immers substantieel mooier als meer mensen bij meer bedrijven met plezier naar hun werk gaan. Inmiddels staan we ongeveer 60 keer per jaar op het podium om ons verhaal te vertellen.

Alle Slimste MKB ondernemers van Nederland op één event. Ontmoet en leer van de slimste bedrijven van Nederland.

Voys Slimste Bedrijf van Nederland

Het is bijna twee jaar geleden dat Voys werd gekozen tot ‘Slimste Bedrijf Van Nederland.’ Een titel waar we nog iedere dag trots op zijn en die jaarlijks wordt uitgereikt door de MKB Krachtcentrale. Voys won deze titel vanwege de bedrijfsvoering, het bijzondere organisatiemodel en vanwege de manier waarop we met elkaar en de wereld omgaan.

Winnaars Slimste Bedrijf 2013

Een netwerk van slimste bedrijven

Toen we deze prijs wonnen waren we ons niet bewust van de impact van de prijs en het prachtige netwerk waar we nu onderdeel van zijn: een club van bedrijven die het belangrijk vinden dat mensen gelukkig zijn in hun werk en begrijpen dat geluk leidt tot groei. Zo zijn we in contact gekomen met heel veel andere mooie bedrijven waarmee we onze ervaringen kunnen delen. Bijkomend voordeel is dat we niet allemaal los van elkaar het wiel hoeven uit te vinden, maar we onze krachten kunnen bundelen en zo allemaal grotere stappen maken.

Slimstebedrijf_1

Twee jaar geleden zaten wij op een grote roze wolk door het jurycommentaar.

Over de MKB Krachtcentrale

De MKB Krachtcentrale is het landelijk platform dat slim ondernemen in Nederland stimuleert. De MKB Krachtcentrale verkiest de slimste MKB bedrijven, maakt deze zichtbaar en faciliteert spieken. Ook zorgt de MKB Krachtcentrale ervoor dat de slimste bedrijven van Nederland worden verbonden aan andere ondernemers, beleidsmakers, corporates, professionals en kennisinstellingen, zodat slimmer ondernemen gangbaar wordt in Nederland. Op 2 november organiseert de MKB Krachtcentrale het jaarlijkse live event. Juist, dat event waar wij twee jaar geleden de prachtige prijs ontvingen. Dit jaar is het thema ‘Organiseren opnieuw uitgevonden’. Het live event is een plek waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten en inspireren: ondernemers die anders denken en anders doen. De ‘Slimste bedrijven van Nederland’ komen op deze dag samen om met hun ervaringen te delen op het gebied van slimmer ondernemen en hun specifieke ‘Grootse Groei’. Jij kunt daar bij zijn, door je op te geven via onderstaande button.

Ook Voys draagt dit jaar bij aan het Live Event: samen met Diederick Jansen van Energized.org geven we een workshop over de implementatie van Holacracy.

Ja, ik meld me aan voor de MKB Krachtcentrale 2015

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards