Nominatie Entrepreneur of the Year

auteursafbeelding
Joris
17 april 2015 Clock 0 min

Het hele team van Voys is supertrots op Mark Vletter omdat hij genomineerd is voor de Entrepreneur of the Year Award. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan de ondernemer die ‘met visie, passie en overtuiging meer dan gemiddeld bijdragen aan innovatie, creatie van banen en welvaart. Mensen die risico’s durven te nemen, vastberaden, gedreven en soms zelfs een tikkeltje eigenwijs zijn’. Nou, dat klinkt helemaal als Mark.

Champagne

Entrepreneur of the Year

De Entrepreneur of the Year Award is een internationale aangelegenheid. In elk land wordt de prijs uitgereikt en vervolgens mogen de winnaars naar Monaco om daar mee te dingen in een awardshow voor de internationale hoofdprijs. In Nederland zullen de genomineerden zich tijdens een jurydag aan een onafhankelijke vakjury presenteren. Deze vakjury kiest vervolgens de finalisten die doorgaan naar de galafinale op 3 oktober.

Wat ons betreft is de nominatie (en de award) helemaal terecht. Het is prachtig om te zien hoe hij een onderneming heeft neergezet waar het motto is: ‘Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten’.

Andere kanshebbers

Nieuwsgierig wie er nog meer genomineerd zijn? Dit zijn de andere smaakmakers die ook kans maken om de Entrepreneur of the Year Award binnen te slepen.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards