Optimaal bereikbaar 4: de Voys 4G App

auteursafbeelding
Joris
16 mei 2017 Clock 2 min

Ben je als ondernemer optimaal bereikbaar, dan levert je dat klanten op. Bellende klanten zijn klanten die direct tot actie willen overgaan. Daarom is het belangrijk om je telefonie optimaal in te richten.

Optimaal bereikbaar zijn is wat anders dan altijd bereikbaar zijn. Je wilt als ondernemer namelijk niet altijd de telefoon opnemen, maar je wilt wel dat je klanten altijd een goede ervaring hebben wanneer ze je bellen. Daarom geven we je de komende weken een reeks met tips waardoor jij je klanten altijd die optimale ervaring biedt. In de tip van vandaag vertellen we hoe je door het gebruik van meerdere belgroepen de geringste kans hebt op het missen van telefoontjes.

Lees ook onze andere bereikbaarheidstips:

Fallback
Antwoordservice
Belgroepstapelen

Optimaal bereikbaar #4: De Voys app

Je vaste toestel waarop je bereikbaar bent staat op je bureau, of in je werkruimte. Daardoor lijkt een vast telefoonnummer nog wel eens heel erg ‘vast’. Gelukkig kun je met VoIP-telefonie je bereikbaarheid veel flexibeler instellen, waardoor vaste telefonie eigenlijk heel ‘los’ is.

Los en vast

Het is heel eenvoudig om de vaste telefoons in je bedrijf te combineren met je mobiele telefoon(s). Op elke Android smartphone en iPhone kun je namelijk de Voys app installeren. Hiermee kun je heel snel je bereikbaarheid aanpassen en uitgaand en inkomend mee bellen. Zo hoef je niet aan je klanten je mobiele nummer door te geven en je hoeft niet op verschillende plekken een extra toestel neer te zetten.

4G

De Voys 4G app maakt gebruik van je 4G-dataverbinding om te bellen. Wanneer je in een gebied bent zonder 4G-dekking, of wanneer de app de verbindingskwaliteit niet als voldoende beoordeelt, kan de inkomende oproep alsnog gewoon binnenkomen op de GSM-verbinding van je mobiele telefoon. Zo hoef je geen oproep te missen van je klanten.

Heb je onderweg een oproep gemist, dan kun je met de app je klant ook terugbellen. Je klant ziet dan gewoon jouw zakelijke ‘vaste’ telefoonnummer in zijn display.

Tegelijk rinkelen

Switchen tussen je vaste bureautoestel en je app is heel gemakkelijk. Wil je er liever niet elke keer aan denken om te switchen? Dan kun je ook je app en je bureautoestel in een belgroep zetten en deze invoegen in het belplan. Dan rinkelen beide toestellen tegelijkertijd en bepaal je zelf welke van de twee je beantwoordt.

Meer bereikbaarheidstips

We schreven ook al over over de mogelijkheden van fallback, antwoordservice en belgroepstapelen.

Downloaden

Heb je de app nog niet, lees dan meer of download hem voor Android of voor iOS.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 3 januari 2024

Voys verliest hoger beroep van RDI: boete blijft staan

Van 27 oktober 2021

5 redenen waarom cloud telefonie een must is voor ondernemers