Thuiswedstrijd nummer 2: ontmoet jouw superheld(en) tijdens de FD Gazellen Awards 2015

auteursafbeelding
Joris
2 september 2015 Clock 1 min
Image placeholder

Naast trotse gastheer te mogen zijn voor de Fast50 mogen we met heel veel plezier ook mededelen dat er nog een thuiswedstrijd aanstaande is: de FD Gazellen Awards 2015 gaan namelijk ook plaatsvinden in ons eigen hoofdkwartier, de Mediacentrale. Samen met gastheer Waarborg gaan we het feestje organiseren in de mooie centrale hal van de Mediacentrale.

Wat was dat ook alweer, die FD Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen staat dit jaar in het teken van ondernemershelden. Deze helden worden door een vakkundige jury doorgelicht. Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Daarnaast moeten de kanshebbers financieel gezond zijn. De drie belangrijkste factoren hierin zijn de verhouding van eigen vermogen tot het balanstotaal, de verhouding van de schulden tot het eigen vermogen en last but not least het werkkapitaal.

FD Gazellen Awards 2015

FD Event Gazellen 2015 – Mark Vletter

Bedrijven worden gerangschikt naar provincie en ingedeeld in drie omzetklassen. De indeling is als volgt:

  • Omzetklasse klein: € 100.000 tot € 2 mln
  • Omzetklasse middelgroot: € 2 mln tot € 30 mln
  • Omzetklasse groot: € 30 mln of meer

In de loop van oktober horen de regionale helden of zij aan alle bovenstaande criteria hebben voldaan en worden zij uitgenodigd voor een feestelijke uitreiking op zes plaatsen in Nederland. Daarna volgt een eventuele landelijke finale van alle twaalf provincies in de Schouwburg op 10 december.

Donderdag 5 november vindt de noordelijke editie plaats in eigen huis. En wat hebben we er zin in! Onze chef leuk werk heeft voor deze speciale editie zelfs een radio-spotje opgenomen. Mark is, zoals jullie wellicht weten, heel bescheiden. Leuk gaat hij het dan ook niet vinden dat we én deze toffe foto én het spotje wat vanaf heden te horen is op BNR nieuwsradio de ether in slingeren. Lieve Mark, we zijn gewoon trots.. en iets met journalistieke en artistieke vrijheid 😉

BNR nieuwsspot FD Gazellen

Wil jij bij de FD Gazellen uitreiking van de 3 Noordelijke provincies zijn bij ons thuis in de Mediacentrale? Meld je dan nu aan via dit linkje en ontmoet jouw superheld(en)!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards