Tour For Life, afzien maar genoten!

author image
Mark Vletter 19 september 2012 2 min

Tjeerd Bakker over de belevenissen van de Tour For Life

Weer terug van een geweldige Tour For Life!

Inmiddels zijn we alweer een dikke week terug van een geweldige Tour For Life! Iedere dag hebben we maximaal afgezien, maar dubbel zoveel genoten. Bijna jammer dat het maar acht dagen heeft geduurd.

Onderweg kregen we van alles voor onze kiezen:

 • Heel veel hoogtemeters (meer dan 23.000!)
 • Twee klapbanden
 • Last van de knieën (en helaas twee uitvallers)
 • Chagrijnigheid
 • Een paar lekke banden
 • Een kapot balhoofd
 • Heel warm, maar ook regenachtig weer met harde wind.

Elke etappe viel uiteindelijk wel mee

Al dat alles was gelukkig te verwaarlozen. Zodra iedereen over de finish was, kwamen de blije gezichten meteen weer tevoorschijn en ‘viel de etappe eigenlijk wel mee’. Het was altijd een feest om aan te komen. Snel douchen, eventueel een sportmassage meepakken en dan was het tijd voor het avondeten. Wie zegt dat superlekker eten voor 1000 man, gedurende acht dagen onmogelijk is, heeft het mis. Ben van Beurten kreeg het iedere dag weer voor elkaar om iets heerlijks op tafel te krijgen. De ideale beloning na een dag hard fietsen!

Om een uur of 9 begon dan de avondetappe met onder andere een Videoblog van de dag. Ook werden alle jarigen, zoals onze Sander Joosten, iedere dag toegezongen! Een erg leuke afsluiter. Daarna kon iedereen alleen nog aan slapen denken.

Tour For Life 2012

Ochtendroutine

Als je al een beetje had geslapen in je tentje (en het was soms koud!) volgde de ochtendroutine. Voor sommigen het vervelendste deel van de dag:

 • Wielerkleding aantrekken
 • Tassen inpakken
 • Matje en slaapzak oprollen
 • Tent afbreken
 • Ontbijten
 • Fietsen!

Eenmaal op de fiets

Maar ja. Als je dan eenmaal op die fiets zat was je dat allang weer vergeten. Er lag sowieso weer een topdag voor je. Het ene moment fietste je met 11,5 kilometer per uur omhoog, het andere moment sjeesde je met 70 kilometer per uur naar beneden. Het ene moment had je geen puf meer, het andere moment fietste je de stenen uit de straat. De ene dag had je een prachtig uitzicht op de Mont Blanc, de andere dag fietste je met Groningse harde wind en regen tegen 160 kilometer door de Franse graanschuur. Acht dagen vlogen zo voorbij.

Geweldig Resultaat

Iedereen van Voys willen we hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan ons team! In totaal hebben wij als team €20.285 opgehaald en heeft de Tour For Life maar liefst €1,6 miljoen opgebracht! Een geweldig resultaat waar we trots op mogen zijn.

Ondernemersinactie.nl

Bedrijven die zich in zetten voor het goede doel krijgen aandacht op ondernemersinactie.nl . Erg leuk is dat deze actie ook is opgevallen en ze hebben een artikel geplaatst over Voys en de sponsoring, deze is hier te lezen! Wil je op de hoogte blijven van ondernemingen die zich inzetten voor het goede doel dan kan dat ook op twitter .

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 12 september 2017

Gerard Kemkers over de parallel tussen topsport en het bedrijfsleven

Image placeholder

Van 31 augustus 2017

Event: Druk met Werkgeluk

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!