Trots gastheer voor ondernemershelden

auteursafbeelding

Joris

9 november 2015
Clock 2 min

We zijn weer een beetje bijgekomen, alles is weer opgeruimd en de ‘normale’ werkweek is begonnen. De vloer van de centrale hal van de Mediacentrale is weer schoongeboend (onze Anneke is pas een held), maar verder zou je zeggen dat er niks is gebeurd. Dat was vorige week wel anders, omdat we gastheer waren van het jaarlijkse feestje van het Financieele dagblad: de uitreiking van de FD Gazellen Awards. En wat was het leuk! Zelf hebben we helaas geen Gouden Gazellen kunnen bemachtigen, maar de nominatie maakte ons weer erg blij.

Willen jullie gastheer zijn?

Op 13 januari 2015 kregen we een mailtje waarin Titia ter Dorsthorst van FD Mediagroep (uitgever van het Financieele Dagblad en BNR Radio) de vraag stelt: “Is het gastheerschap niks voor jullie?” De mail sluit ze af met: ”Maar misschien vindt u het een belachelijk idee of wellicht veel te veel gedoe. Dan hoor ik dat ook graag. Mocht u twijfelen, dan kan ik u in contact brengen met ondernemers waar we eerder te gast waren. Zij kunnen u alles vertellen over de impact van het gastheerschap.”

We vonden het absoluut geen belachelijk idee en hoeveel werk het zou zijn, dat wisten we nog niet. We waren het er met zijn allen over eens: dit gaan we doen!

FD Gazellen hal mediacentrale

De centrale hal van de Mediacentrale werd het prachtige decor van de FD Gazellen 2015

Ondernemershelden in het Noorden

Wie denkt dat Nederland er boven Zwolle niet meer toe doet, heeft het echt mis. Veel bedrijven in het Noorden doen het heel erg goed. Belsimpel.nl, Qoets.nl, Gadero, Moving Spirits International, Koffievoordeel en Resato International wonnen de felbegeerde Gouden Gazelle. Daar mogen deze bedrijven echt trots op zijn. Dit zijn de ondernemershelden van 2015. Het FD publiceerde de hele lijst.

Zakelijk tinderen

Om 15.30 uur arriveerden de eerste gasten en om 16.00 uur begon het programma. In de grote tent, opgebouwd midden in de centrale hal van de Mediacentrale, maakten de hosts Maarten Bouwhuis en Martine Wolzak er een zeer vermakelijke en interessante middag van. Siebrand Dijkstra van AppMachine kreeg uitvoerig de tijd om in gesprek te gaan met Martine en zelfs het zakelijk Tinderen werd geïntroduceerd. Toen de prijzen werden uitgereikt, was iedereen goed opgewarmd en werden de Gouden Gazellen onder luid gejoel en applaus in ontvangst genomen. Daarna begon de afsluitende borrel en het bleef nog lang onrustig in de Mediacentrale…

 

Collega Mark heet iedereen van harte welkom.

Het was een eer

Wij vonden het een grote eer om gastheer te zijn dit jaar. Het was ontzettend leuk om dit te organiseren en we zijn echt trots dat we dit hebben gedaan. Dan resteert nog de vraag: waarom hebben jullie dit gedaan? Voornamelijk omdat we wilden bijdragen aan dit prachtige evenement en we al drie keer op bezoek mochten bij andere bedrijven. We vonden het leuk om ons bedrijf en onze prachtige werkplek te presenteren aan alle supersnelle groeiers, waarvan ruim 40% klant bij Voys bleek te zijn.

Bedankt!

Graag willen we nog een aantal mensen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Als eerste Titia van het Financieele Dagblad voor het vertrouwen, Rik van Simpro voor alle materialen en het meedenken, Waarborg voor het beschikbaar stellen van de Mediacentrale, Marije van de Stadstuin en Etiène van WAAR voor de catering.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards