Voys 55e bij landelijke FDGazellen

auteursafbeelding
Mark Vletter
12 december 2012 Clock 0 min
Image placeholder

Voys was gisteren ( 13 december 2012 ) aanwezig bij de landelijke uitreiking van de FD Gazellen. De uitreiking was op het hoofdkantoor van ABN Amro in Amsterdam Zuid-Oost. Op 15 november werd Voys 2e in de regionale verkiezingen van de provincie Groningen met een groeipercentage van 186%. Naast de winnaar van de top 100 wordt er ook een award uitgereikt in de categorieën aanstormend talent, innovatie, social media en tevens werd er een veteranenbokaal uitgereikt.

Voys bij FD Gazellen

Aanwezig voor Voys

Namens Voys waren Steven Buurma en Mark Leenders aanwezig in Amsterdam. Daar zagen ze dat Myler werd uitgeroepen tot het snelstgroeiende bedrijf van Nederland (+1503%) en dus de winnaar van de Gouden Gazelle 2012!

Klanten van Voys

Eerder zagen we al dat klanten van Voys het goed doen bij de Deloitte Fast50. Bij de FD Gazellen zijn wederom winnaars klant van Voys. In de regio Zuid-Oost Nederland won klant Xelvin en in Groningen won de webshop Belsimpel

Volg Voys!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Voys? Dat kan via Twitter of Facebook

Mark en Steven

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards