Voys brengt de voicemail waar je ook bent

auteursafbeelding
Mark Vletter 13 februari 2013 0 min
Image placeholder

Innovatie doen we voor en met de klant

Gisteren kwam één van de grootste Nederlandse telecomproviders met het nieuws dat hun klanten de voicemail van hun vaste telefonie kunnen afluisteren op hun Android smartphone. Een ontzettend handige functionaliteit, want als je onderweg bent en iemand kan je thuis of op kantoor daardoor niet bereiken, dan is het mooi als je weet welke boodschappen je nu niet mist.

Al sinds 2009

Op elke apparaat met internet

Functionaliteit die Voys al aanbiedt sinds 2009. Je hoeft er geen applicatie voor te installeren, je kunt eenvoudig instellen dat je de voicemails gewoon binnenkrijgt in de email van je smartphone. De ingesproken melding is als bestandje toegevoegd aan de email, je klikt erop en je kunt het overal ter wereld beluisteren. Dit is kosteloos beschikbaar voor iedere klant van Voys.

Voor en met de klant

Zonder dat we het door hadden waren wij dus al sinds 2009 innovatief bezig met onze VoIP telefonie. Voys ontwikkelt de diensten voor en met de klant waaronder de voicemail in e-mail dienst. Telecom verandert, welkom bij Voys Telecom.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 4 december 2023

Onmisbaar voor jouw telefooncentrale: de Gebruiker (met slimme features!)

Van 11 september 2023

Safety first: drie maatregelen waarmee we jouw telefonie beschermen