Voys brengt de voicemail waar je ook bent

auteursafbeelding
Mark Vletter
13 februari 2013 Clock 0 min
Image placeholder

Innovatie doen we voor en met de klant

Gisteren kwam één van de grootste Nederlandse telecomproviders met het nieuws dat hun klanten de voicemail van hun vaste telefonie kunnen afluisteren op hun Android smartphone. Een ontzettend handige functionaliteit, want als je onderweg bent en iemand kan je thuis of op kantoor daardoor niet bereiken, dan is het mooi als je weet welke boodschappen je nu niet mist.

Al sinds 2009

Op elke apparaat met internet

Functionaliteit die Voys al aanbiedt sinds 2009. Je hoeft er geen applicatie voor te installeren, je kunt eenvoudig instellen dat je de voicemails gewoon binnenkrijgt in de email van je smartphone. De ingesproken melding is als bestandje toegevoegd aan de email, je klikt erop en je kunt het overal ter wereld beluisteren. Dit is kosteloos beschikbaar voor iedere klant van Voys.

Voor en met de klant

Zonder dat we het door hadden waren wij dus al sinds 2009 innovatief bezig met onze VoIP telefonie. Voys ontwikkelt de diensten voor en met de klant waaronder de voicemail in e-mail dienst. Telecom verandert, welkom bij Voys Telecom.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Een man met een glimlach staat aan een verstelbaar bureau in een licht en modern kantoor. Hij draagt een mosterdkleurige trui en een koptelefoon met microfoon. Achter hem zitten collega's geconcentreerd achter hun computerschermen. Het kantoor is voorzien van grote ramen waardoor natuurlijk daglicht binnenstroomt en is aangekleed met levendige kamerplanten, wat een frisse uitstraling geeft aan de werkruimte.

Van 23 april 2024

Combineer Voys Reach en Voys Pulse: zo creëer je de beste klantervaring

Van 19 maart 2024

Efficiënter bellen met Call control – beter klantcontact in minder tijd