Voys drie jaar op rij in Fast (0)50

auteursafbeelding
Mark Vletter
1 november 2014 Clock 1 min
Image placeholder

Afgelopen vrijdag had Voys de mooie eer om voor de derde keer in de Deloitte Fast50 te staan. De lijst van snelstgroeiende techondernemingen uit de Benelux. We zijn trots op onze 27e plaats in de ranking en op het zeer sterk vertegenwoordigde Groningen.

Zo stonden Jeroen Doorenbos en Jeroen Elkhuizen van Belsimpel, na één keer winst twee jaar geleden, ook dit keer razend hoog in de lijst: een prachtige vierde plek. Haico Pols en Sander Prinsen van Storm marketing group mochten plek 43 bezetten. Gerlof Bos en Ben Woldring van Looking for Booking namen een mooie achtste plek in op de lijst en Reinier de Jonge & Benjamin Derksen – die met Experty ook vorig jaar in de lijst stonden – eindigden dit jaar op plek 31.

fast-50 De zilveren winnaars van 2014

Daarmee was 10% van de Fast50 Gronings, maar daar stopte het niet. Naast de Fast50 werd ook de Rising Star award uitgereikt: de prijs voor aanstormend talent. 20% van deze lijst kwam wederom uit Groningen. Dion ten Heggeler van Chordify en Chintan Shah van Tvilight verdedigden hier de Groningse eer.

Als je voor de derde keer met je blije en lachende collega’s in de zaal zit samen met zoveel mooie bedrijven, waarvan ook nog eens ruim 10% klant is bij Voys, dan zorgt dat voor een heel bijzondere avond.

Dank aan de gemeente, Arriva en Wout die ons wederom met de “Er gaat niets boven Groningen” bus heen en weer pendelde. Ik kijk er naar uit om de bus volgend jaar nog voller te zien!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards