Voys trots sponsor van DrupalJam 2015

author image
Joris 1 mei 2015 1 min
Image placeholder

Voys sponsorde ook dit jaar weer de DrupalJam: een evenement over het populaire webcontent management systeem Drupal. Zo’n 350 professionals, ontwikkelaars, ondernemers en geïnteresseerden uit Nederland en België kwamen samen voor inspiratie, netwerken en deelden van kennis en code.

Gevarieerd programma

Drupal bedenker en internationaal ondernemer Dries Buytaert, Marco Derksen (Marketingfacts) en Bruce Lawson (Opera) maakten deel uit van het diverse programma. Naast veel technische Drupal insights stonden ook sessies over gerelateerde online technologieën op het programma. Onze developer Noë Snaterse vertegenwoordigde Voys op de DrupalJam. Noë is enthousiast Drupal-developer en een bekende in het noordelijke Drupal-netwerk. Voys maakt al jarenlang gebruik van Drupal voor haar websites.

Delen werkt!

Drupal is een open source systeem met een grote, sterk georganiseerde community. Een systeem en een community die gelooft in het delen van kennis en kunde en in het samen verder ontwikkelen van software. Voys deelt hier graag in mee: niet alleen door de sponsoring van de DrupalJam, maar bijvoorbeeld ook door ‘gastheer’ te zijn van meet-ups en sprintsessies. Zo maken we Drupal met zijn allen iedere keer een beetje beter!

Ook meedoen?

Is je interesse in Drupal gewekt? Kijk dan eens op www.drupal.org, de site die als basis voor het systeem dient, meld je aan voor de volgende DrupalJam of kom naar één van de Drupal Noord meet-ups om kennis te maken!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 18 juli 2022

In 2022 is Voys sponsor van…

Van 15 juni 2021

In 2021 is Voys trotse sponsor van…

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!